Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi, testat pozitiv cu COVID-19 înainte de meciurile naţionalei. Prima reacţie a selecţionerului

ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi, testat pozitiv cu COVID-19 înainte de meciurile naţionalei. Prima reacţie a selecţionerului

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a fost testat pozitiv cu COVID-19, înaintea startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Mirel Rădoi, pozitiv la COVID-19

Programul selecţionerului României se modifică în perioada imediat următoare. Mirel Rădoi s-a testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. Antrenorul nu are simptome şi va fi testat suplimentar în aceste zile, înainte de pregătirea lotului pentru meciurile din startul campaniei de calificare la turneul final. 

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi pentru FRF.ro. 

În urma situaţiei apărute, conferinţa de presă a selecţionerului a fost anulată. 

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. 

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi covidmirel radoi coronavirus 

viewscnt
Articole similare