Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | MM Stoica a rupt tăcerea! Informaţii despre fotbalistul rivalei din play-off dat ca şi transferat la FCSB: ultimele detalii

ULTIMA ORĂ | MM Stoica a rupt tăcerea! Informaţii despre fotbalistul rivalei din play-off dat ca şi transferat la FCSB: ultimele detalii

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de veşti rele în ultima perioadă, după ce mai mulţi jucători din lot au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, situaţie care a dus la probleme în alcătuirea primului 11. La câteva ore de la calificarea dramatică în faţa celor de la Backa Topola au apărut informaţii despre venirea lui Daniel Graovac, de la Astra la FCSB, dar cele două părţi au lămurit situaţia.

Mihai Stoica a lămurit presupusul transfer al lui Daniel Graovac la FCSB

FCSB caută un fundaş central de câteva luni, după ce a rămas fără Bogdan Planic, care a semnat, între timp, cu Maccabi Haifa. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost cel care l-a delegat pe oficialul Mihai Stoica să caute o variantă, dar se pare că echipa condusă de Toni Petrea a încheiat transferurile, cel puţin pe postul de fundaş central. 

În ultimele zile au apărut informaţii despre un posibil transfer încercat de FCSB de la Astra. Daniel Graovac ar fi fost ţinta celor de la FCSB pentru postul de fundaş central, dar Mihai Stoica a lămurit situaţia: 

"Nu s-a pus problema niciodată de un fundaş central de la Astra. După cum nu s-a pus problema ca un jucător fundaş central spaniol de la Oviedo să vină la noi. Este adevărat că ne-am dorit un fundaş central, dar ne-am dorit un fundaş central autohton, pe care nu am reuşit să îl aducem. Ne-am fi dorit un fundaş central, dar nu am avut niciunul care să se ridice la pretenţiile noastre. Cu excepţia de care am amintit mai devreme. Am avut şanse cu Straton, n-am avut cu un fundaş central", a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport. 

Dani Coman a intervenit şi a negat orice transfer de la Astra la FCSB

Inclusiv Astra a avut o poziţie faţă de informaţiile apărute despre transferul titularului lui Bogdan Andone la FCSB: "Singurul transfer pe care îl ştiu de la FCSB e Cătălin Straton, în rest nu ştiu despre un alt transfer. Dacă va referiţi la Daniel Graovac, nu a fost nici măcar cea mai mică discuţie despre transferul lui la FCSB. Sub nicio formă nu s-au interesat de el. Dacă se interesau, ne găseau aşa cum ne-au găsit de fiecare dată. 

Noi nu vrem să vindem niciun jucător de la Astra. Dacă va veni vreo ofertă bună pentru Graovac sau pentru alt jucător, atunci putem discuta, dar în momentul de faţă ne dorim să revenim, să ajungem acolo unde am fost în anii trecuţi, nu ne dorim să vindem jucători. Dacă vor veni oferte pentru Alibec, Budescu, Graovac sau oricare alt jucător de la noi, vom discuta ofertele şi în funcţie de ofertă, se va transfera sau nu", a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman, pentru Telekom Sport. 

FCSB nu a mai avut o campanie spectaculoasă de achiziţii ca în alţi ani. În această perioadă, la echipa finanţată de Gigi Becali au ajuns Marius Briceag, Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş. 

Cei mai importanţi fotbalist de care FCSB s-a despărţit sunt Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adrian Popa şi Bogdan Planic. 

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...