Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Moment ISTORIC! Fanii FCSB-ului sar în ajutorul lui Dinamo: "Noi vrem să ajutăm! Salvăm fotbalul românesc, nu Dinamo!"

ULTIMA ORĂ | Moment ISTORIC! Fanii FCSB-ului sar în ajutorul lui Dinamo: "Noi vrem să ajutăm! Salvăm fotbalul românesc, nu Dinamo!"

Superliga

Comentarii

Moment unic în istoria rivalităţii dintre FCSB şi Dinamo. Liderul fanilor echipei roş-albastre, Gheorghe Mustaţă, s-a declarat partizanul ideii de a salva (financiar) Dinamo, marea rivală a echipei sale.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a sărit în apărarea fanilor dinamovişti şi a declarat că îi susţine pe fanii FCSB-ului care au decis să doneze pentru salvarea rivalilor de la Dinamo Bucureşti: "Eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Din contra, noi vrem să ajutam. Am foarte mulţi prieteni care sunt stelişti, nu contează doi euro, salvăm fotbalul romanesc. Sunt oameni care vor să doneze bani, nu poţi să laşi fotbalul să moară. Bravo lui Stanciu, pentru că a dat exemplu tuturor. Noi ne rugăm la Dumnezeu să intre şi Rapid în prima ligă şi să facem spectacolul care se facea odată. Oamenii s-au straduit să strângă bani ca să-şi salveze echipa şi bravo lor. Sa le fie ruşine celorlalţi că nu le sunt aproape dinamoviştilor care vor să salveze echipa" a declarat Gheorghe Mustaţă, la Radio Sport 1.

"Am prieteni la Rapid, am prieteni şi pe la Craiova, chiar şi la Dinamo. Rivalitatea e între suporteri, dar într-un final trebuie să fim oameni. Avem nevoie de spectacol în tribune în fotbalul românesc şi avem nevoie de cluburile de tradiţie" a mai spus Mustaţă, liderul fanilor de la FCSB, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: gheorghe mustaţă 

viewscnt
Articole similare