Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mutu şi-a anunţat plecarea de la Al Wahda U21, după ce a fost propus ca noul selecţioner al echipei naţionalei de tineret

ULTIMA ORĂ | Mutu şi-a anunţat plecarea de la Al Wahda U21, după ce a fost propus ca noul selecţioner al echipei naţionalei de tineret

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani) este noul selecţioner al echipei naţionale de tineret a României, iar, sâmbătă, şi-a luat la revedere de la fosta sa echipă, Al Wahda. "Briliantul" a scris un mesaj de mulţumire pe contul său de Instagram.

Mutu e propunerea Comisiei Tehnice a FRF pentru postul de selecţioner la U21, lăsat liber de avansarea lui Mirel Rădoi la echipa mare a României, iar "Briliantul" şi-a anunţat plecarea de la Al Wahda, clubul din Emirate unde pregătea formaţia U21 a saudiţilor. Mutu le-a mulţumit tuturor celor din club pentru experienţele trăite la Wahda.

"Vreau să mulţumesc personal Alteţei Sale, Şeicul Diab bin Zayed Al Nahyan, clubului Al Wahda, angajaţilor săi, staff-ului meu şi jucătorilor pentru oportunitatea de a trăi o experienţă de neuitat într-un oraş minunat cum este Abu Dhabi. Mult noroc! Ne revedem în curând!", a scris Adrian Mutu, sâmbătă, pe contul său de Instagram.

Adrian Mutu a fost numit antrenor la Al Wahda U21, în iulie 2018, pe când Laurenţiu Reghecampf era principal la prima echipă. Cu "Briliantul" la cârmă, Al Wahda U21 a terminat sezonul trecut pe locul doi în campionatul de tineret din Emiratele Arabe Unite.

 

 

Afla mai multe despre: adrian mutumesajal wahdanationala u21 

viewscnt
Articole similare