Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Naomi Osaka a fost amendată şi ar putea fi exclusă de la Roland Garros. Ea ar trebui să joace în turul doi cu Ana Bogdan

ULTIMA ORĂ Naomi Osaka a fost amendată şi ar putea fi exclusă de la Roland Garros. Ea ar trebui să joace în turul doi cu Ana Bogdan

Tenis

Comentarii

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media, decizie venită după meciul japonezei cu Patricia Ţig. Dacă va continua să refuze să se prezinte la conferinţele de presă, Osaka riscă să fie chiar exclusă din competiţie

“Favorita numărul 2 a fost amendată pentru încălcarea regulii acordării de interviuri pentru mass-media la Roland Garros. Miercuri, Naomi Osaka a anunţat în social media că nu va participa la conferinţele de presă la Roland Garros. După acest anunţ, echipele Roland Garros i-au cerut să îşi reanalizeze poziţia şi au încercat fără succes să discute cu ea, să verifice dacă este bine, să înţeleagă particularităţile situaţiei sale şi ce s-ar putea face pentru soluţionarea situaţiei.

Ca urmare a lipsei de implicare a lui Naomi Osaka, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open i-au scris împreună sportivei pentru a verifica dacă este în regulă şi a-i oferi susţinere, a sublinia dăruirea pentru binele sportivilor şi a sugera un dialog. Ei i s-au amintit şi obligaţiile sale, consecinţele în cazul nerespectării şi că regulile ar trebui să se pună în aplicare în mod egal pentru toţi sportivii.

Naomi Osaka a ales astăzi să nu îşi onoreze obligaţiile contractuale legate de mass-media. Drept urmare, ea a fost amendată cu 15.000 de dolari”, se arată pe site-ul turneului.

Organizatorii competiţiei au precizat că au avertizat-o pe Naomi Osaka că dacă îşi va ignora în continuare obligaţiile media va ajunge la sancţiuni mai dure, care ar putea consta chiar şi în excluderea de la turneu.

Duminică, Naomi Osaka, locul 2 WTA, a trecut în primul tur de la Roland Garros de Patricia Ţig, locul 63 WTA, scor 6-4, 7-6 (4). Osaka va evolua în manşa a doua cu Ana Bogdan, locul 102 WTA.

După meciul cu Ţig, Naomi Osaka a răspuns întrebărilor fostului tenismen Fabrice Santoro la interviul de pe teren.

Miercuri, Naomi Osaka a anunţat pe reţelele sale de socializare că intenţionează să evite conferinţele de presă la Roland Garros, ea pretinzând că îşi protejează, astfel, sănătatea mintală. Pe de altă parte, BBC anunţă că sportiva ar putea fi chiar exclusă de la Grand Slam în urma acestei situaţii. 

Afla mai multe despre: naomi osaka 

viewscnt
Articole similare