Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Napoli i-a găsit înlocuitor cu CV important lui Rudi Garcia

ULTIMA ORĂ | Napoli i-a găsit înlocuitor cu CV important lui Rudi Garcia

Serie A

Comentarii

Rudi Garcia (59 de ani), antrenor care l-a înlocuit pe Luciano Spalletti la Napoli, e pe făraş la echipa italină, iar napoletanii i-au găsit deja înlocuitor. Campioana Italiei a avut o perioadă nefastă de rezultate, iar Aurelio De Laurentiis şi-a pierdut încrederea în antrenorul francez.

Napoli i-a găsit înlocuitor lui Rudi Garcia, antrenorul cu care Napoli traversează o perioadă mai puţin bună, după ce a devenit campioana Italiei în sezonul trecut. Presa internaţională scrie că Aurelio De Laurentiis a stabilit omul cu care va demara negocieri pentru postul de pe banca napoletană.

Napoli, negocieri cu Antonio Conte pentru înlocuirea lui Rudi Garcia

Jurnalistul Mateo Moretto a anunţat, miercuri, că Napoli este în negocieri avanasate cu Antonio Conte pentru a-l înlocui pe Rudi Garcia, francezul cu care lui Napoli nu-i merge prea bine. Aurelio De Laurentiis şi Conte au purtat discuţii importante şi şi-au arătat disponibilitatea de a ajunge la un acord.

Antonio Conte are un CV important, cu Juventus, Inter, nationala Italiei, Chelsea sau Tottenham. Ultima experienţă din Italia, când a făcut-o campioană pe Inter, l-a adus în atenţia lui Aurelio De Laurentiis, care e gata să încheie repede colaborarea cu Rudi Garcia, tehnician numit în vară.

Rudi Garcia a semnat în vară cu Napoli, unde l-a înlocuit pe campionul Luciano Spalletti, iar francezul a antrenat până acum în 10 partide (5 victorii, două egaluri, 3 înfrângeri) echipa de pe "Diego Maradona", cu o medie de 1.70 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: rudi garcianapoliinlocuitorantonio conte 

viewscnt
Articole similare