Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Negocierile pentru înlocuitorul lui Suarez, mai avansate ca oricând. Preşedintele clubului e în Barcelona pentru finalizarea mutării: "Acestea sunt ore cheie!"

ULTIMA ORĂ | Negocierile pentru înlocuitorul lui Suarez, mai avansate ca oricând. Preşedintele clubului e în Barcelona pentru finalizarea mutării: "Acestea sunt ore cheie!"

FC Barcelona

Comentarii

Accidentarea lui Luis Suarez (32 de ani) le dă bătăi de cap şefilor Barcelonei pe finalul perioadei de transferuri. Catalanii îl vor pe Rodrigo (28 de ani), de la Valencia, iar presa apropiată de trupa de pe Camp Nou scrie că mutarea a intrat pe ultima sută de metri.

Sport scrie că preşedintle "Liliecilor", Anil Murthy, se află chiar acum la negocierile cu şefii Barcelonei, în birourile de pe Camp Nou, în vederea finalizării operaţiunii. Oficialul de pe Mestalla e delegat să negocieze un eventual împrumut al atacantului . "Acestea sunt ore cheie", scriu cei de la Sport despre negocierile dintre cele două părţi.

Barcelona poartă discuţii cu Valencia pentru Rodrigo. Iniţial, catalanii voiau un împrumut al vârfului, şefii Valenciei nefiind de acord. Conducătorii "Liliecilor" vor un împrumut cu obligativitate de cumpărare pentru 60 de milioane de euro, aspect cu care omologii catalani n-au fost de acord. După mai multe zile de negocieri, Barcelona a propus un împrumut pe şase luni, iar dacă tranferul nu va fi defintiv aceştia să plătească o sumă compensatorie.

Anil Murthy s-a deplasat în Catalonia şi este de aşteptat ca mutarea să ajungă la un deznodământ în următoarele ore.



Sport mai scrie că Barcelona ar putea include cedarea unui jucător de pe Camp Nou la schimb în operaţiunea împrumutului lui Rodrigo.

Afla mai multe despre: rodrigobarcelonanegocierivalencia 

viewscnt
Articole similare