Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Negocierile pentru plecarea lui Alex Maxim au început! Besiktas îl ratează. Un club de tradiţie forţează transferul: primele informaţii

ULTIMA ORĂ | Negocierile pentru plecarea lui Alex Maxim au început! Besiktas îl ratează. Un club de tradiţie forţează transferul: primele informaţii

Stranieri

Comentarii

Gaziantep a făcut o schimbare majoră prin demiterea lui Marius Şumudică, în această iarnă, iar un club din Turcia încearcă să profite. Mijlocaşul lui Gaziantep, Alexandru Maxim (30 de ani), ar putea pleca şi el, fiind dorit de două cluburi importante din Turcia.

Alexandru Maxim a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Gaziantep cu Marius Şumudică pe banca tehnică. În acest sezon, internaţionalul român a jucat în 21 de partide şi a marcat de 11 ori, fiind unul dintre ce mai apreciaţi fotbalişti străini din Super Lig. 

O nouă şansă de transfer pentru Alexandru Maxim! După Besiktas, românul e dorit şi de Trabzonspor

Alexandru Maxim a devenit un fotbalist important în Turcia, iar echipele mult mai puternice din punct de vedere financiar decât Gaziantep încearcă să-l transfere pe fotbalistul român. 

După ce au apărut informaţii despre interesul lui Besiktas în privinţa lui Alexandru Maxim, românul a ajuns şi pe radarul multiplei campioane a Turciei, Trabzonspor. 

Conform publicaţiei din Turcia, Karadenizgazete.com.tr, clubul de pe locul al şaptelea din Super Lig, cu 30 de puncte, a trecut la fapte şi a luat legătura cu fosta echipă antrenată de Marius Şumudică. 

"Trabzonspor a trecut la fapte în privinţa transferului starului lui Gaziantep, Alexandru Maxim. La cererea antrenorului Abdullah Avcı, Trabzonspor caută jucători în Super Lig. 

Aceştia au ajuns la pista Alexandru Maxim de la Gaziantep, după ce primele variante au picat. Negocierile au început pentru Maxim, care a transmis că vrea să plece de la Gaziantep, după demiterea lui Marius Şumudică. În acest moment, decizia din partea lui Gaziantep e la Sa Pinto (n.r. - noul antrenor)", susţine sursa citată. 

"Nu m-am preocupat să zic aşa de lucrul acesta, Având în vedere că jucăm din 3 în 3 zile nu prea am timp să discut despre lucrurile acestea cu agenţii mei. Din vară vom vedea ce se va întâmpla având în vedere că mai îmi rămâne un an de contract", spunea Alexandru Maxim pentru Telekom Sport.

Alexandru Maxim, jucătorii şi preşedintele lui Gaziantep au vrut să-l întoarcă pe Marius Şumudică

Forma pe care Alexandru Maxim o traversează în Turcia i se datorează şi lui Marius Şumudică. Antrenorul a băgat mâna în foc pentru transferul internaţionalului român, iar acesta a dat randamentul dorit. 

La plecarea lui Marius Şumudică, Alexandru Maxim, jucătorii şi preşedintele au insistat pentru revenirea antrenorului. 

 

Afla mai multe despre: alexandru maximalexandru maxim transferalexandru maxim transfer trabzonsporturciaalexandru maxim turciagaziantepmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare