Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Neicuţescu a primit o veste cruntă: "Nu se mai antrenează cu noi!". Prima reacţie a clubului Dinamo după apariţia imaginilor cu fotbalistul la o petrecere

ULTIMA ORĂ | Neicuţescu a primit o veste cruntă: "Nu se mai antrenează cu noi!". Prima reacţie a clubului Dinamo după apariţia imaginilor cu fotbalistul la o petrecere
Comentarii

Dinamo Bucureşti a reacţionat, în urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care Mihai Neicuţescu (21 de ani) are rolul principal. Fotbalistul dinamovist a fost exclus de la echipele clubului şi va fi supus unei anchete interne.

Mihai Neicţuescu, exclus din loturile lui Dinamo

Sâmbătă au apărut imagini în care Mihai Neicuţescu se află la o petrecere, fără mască, în timp ce cântă şi nu respectă indicaţiile din perioada pandemiei de COVID-19. Dinamo nu doreşte să repete greşelile din sezonul trecut şi a luat primele măsuri. 

Astfel, Neicuţescu nu se mai antrenează nici măcar cu Dinamo B, acolo unde a fost trimis de Cosmin Contra, şi riscă o pedeapsă drastică.

Reacţia lui Dinamo după apariţia imaginilor cu Neicuţescu

"Am rămas surprinşi să aflăm prin intermediul reţelelor de socializare că atacantul dinamovist Mihai Neicuţescu are timp de petreceri într-o perioadă în care pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un pericol pentru fiecare dintre noi.

Trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului nostru, Mihai Neicuţescu a înţeles să se pregătească şi în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanţare socială nu au fost respectate.

Dinamo Bucureşti va deschide o anchetă pentru a afla dacă evenimentele au avut loc acum şi nu în trecut pentru că nu putem accepta acest comportament iresponsabil.

Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuţescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formaţia secundă, Dinamo B. Clubul nostru anunţă prin intermediul acestui comunicat de presă că Mihai Neicuţescu va suporta consecinţele noului Regulament Intern şi va fi sancţionat drastic dacă se constată că lucrurile reflectate în presă sunt adevărate.

Regulile protocolului medical stabilit în fotbalul românesc trebuie respectate, iar Dinamo Bucureşti nu poate risca nimic în această perioadă în care trebuie să demonstrăm că suntem profesionişti şi, în acelaşi timp, atenţi la toate detaliile care pot pune în pericol viaţa fiecăruia din noi", a transmis Dinamo Bucureşti. 

 

Afla mai multe despre: neicutescudinamo 

viewscnt
Articole similare