Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Neymar s-a decis unde va juca în sezonul viitor

ULTIMA ORĂ | Neymar s-a decis unde va juca în sezonul viitor
Comentarii

Brazilianul Neymar este considerat principala ţintă a lui Real Madrid pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo, fotbalist deja transferat la Juventus. Un vis mai vechi al preşedintelui madrilen Florentino Perez, Neymar s-ar fi decis conform unei informaţii oferite de Radio MARCA în privinţa viitorului său.

Actual oficial al echipei pariziene, fostul antrenor Luis Fernandez a explicat la Radio MARCA situaţia starului brazilian. Conform lui Fernandez, Neymar nu va pleca de la Paris Saint Germain în această vară: "El s-a decis deja să rămână la Paris. Îşi doreşte să reuşească aici, să triumfe la cel mai înalt nivel, mai ales după experienţa nereuşită de la Campionatul Mondial. Cred că vrea să câştige absolut toate trofeele puse în joc cu PSG!" a explicat fostul tehnician de la Athletic Bilbao, PSG, Espanyol sau Real Betis.

În ceea ce-l priveşte pe Kylian Mbappe, noua senzaţie a fotbalului mondial, Fernandez a explicat: "Rămâne fără niciun fel de dubiu. A spus-o chiar şi el. 100% rămâne la PSG, vrea să câştige Liga Campionilor aici. Nu mă preocupă regula Fair Play-ului Financiar, nu vom avea probleme!" a mai adăugat Luis Fernandez pentru postul de radio spaniol.

Neymar a semnat în sezonul trecut cu Paris Saint Germain şi a marcat de 28 de ori în 30 de meciuri pentru gruparea din Capitala Franţei. Real Madrid s-ar putea reorienta către Eden Hazard, fotbalistul lui Chelsea, despre care Brian Laudrup a confirmat recent într-o declaraţie surprinzătoare, ca s-a înţeles deja cu actuala campioană a Europei. 

Afla mai multe despre: neymarpsg,  

viewscnt
Articole similare