Experiențe împreună.
You are here:

Nick Kyrgios şi-a aflat pedeapsa după derapajul grav de la Roma. Decizia drastică luată de ATP

Nick Kyrgios şi-a aflat pedeapsa după derapajul grav de la Roma. Decizia drastică luată de ATP

Tenis

Nick Kyrgios şi-a aflat pedeapsa după ce a abandonat meciul cu norvegianul Casper Ruud, din turul al doilea de la Roma, în urma unei crize de nervi.

ATP a confirmat că tenismenul australian a pierdut meciul prin abandon şi a anunţat că acesta va fi amendat cu 20.000 de euro. În plus, australianul va pierde atât punctele, cât şi premiul pentru victoria pe care o obţinuse în runda inaugurală.

 

 

Australianul Nick Kyrgios, "copilul teribil" al tenisului mondial, s-a autoeliminat în turul doi la Mastersul de la Roma, după ce a abandonat meciul cu norvegianul Casper Ruud, la scorul de 6-3, 6-7(5), 2-1.

 În setul trei, după un punct pierdut, Kyrgios a început să se certe cu un suporter, despre care a spus că îl deranja. Arbitrul de scaun al partidei a decis să-l penalizeze.

Nefiind de acord cu decizia arbitrului, australianul a aruncat cu racheta şi apoi şi cu un scaun în mijlocul terenului. Apoi a decis să-şi strângă lucrurile şi să părăsească terenul.

În urma acestei decizii, el riscă o suspendare din circuit.

Nick Kyrgios este cunoscut pentru modul delăsător în care abordează unele meciuri, dar şi pentru multiplele divergenţe cu jucători sau arbitri de scaun.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta