Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nicolae Dică şi-a găsit echipă şi are un obiectiv îndrăzneţ. Daniel Pancu l-a dat de gol: ”Vă daţi seama ce va fi”

ULTIMA ORĂ | Nicolae Dică şi-a găsit echipă şi are un obiectiv îndrăzneţ. Daniel Pancu l-a dat de gol: ”Vă daţi seama ce va fi”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu a dezvăluit că Nicolae Dică i-a mărturisit că sunt şanse foarte mari să meargă la FC Argeş, echipă pe care vrea să o promoveze în Liga 1. Antrenorul Rapidului mai spune că echipa sa ar putea juca pe National Arena meciurile cu echipele de tradiţie din liga secundă.

Rapid este ca şi promovată în liga secundă, după victoria cu 2-0 în faţa lui Arsenal Tunari. Giuleştenii mai au acum nevoie de un singur punct în următoarele trei etape, pentru a-şi asigura matematic prezenţa în Liga 2-a. Acolo ar putea avea însă un rival redutabil.

Daniel Pancu a dezvăluit că s-a întâlnit cu Nicolae Dică la partida dintre FC Voluntari şi Poli Iaşi (0-0) şi fostul antrenor al FCSB-ului i-a mărturisit că, în următorul sezon, vrea să atace cu FC Argeş promovarea în Liga 1:

”Vine şi Rapid (n.r. în liga secundă), dar mai sunt alte echipe de tradiţie. M-am întâlnit cu Nicolae Dică la meciul de la Voluntari, din ultima etapă şi-mi spunea şi el, probabil că va merge la FC Argeş. A spus că a numărat 12 echipe la promovare. I-am zis: ”Unde le-ai găsit pe acestea 12? Hai opt, nouă”. / ”Nu, 12”, mi-a zis el, că ştie sigur. Vă daţi seama ce va fi. Probabil că, anul viitor, meciurile cu echipele de tradiţie se vor desfăşura pe Arena Naţională”, a dezvăluit Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancunicolae dica 

viewscnt
Articole similare