Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nicolao Dumitru a semnat şi a fost prezentat la noua sa echipă! Ce număr va purta fostul atacant al lui Napoli

ULTIMA ORĂ | Nicolao Dumitru a semnat şi a fost prezentat la noua sa echipă! Ce număr va purta fostul atacant al lui Napoli
Comentarii

Atacantul Nicolao Dumitru, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract cu gruparea italiană AS Livorno, a anunţat, marţi, site-ul clubului din Serie B.

"AS Livorno anunţă oficial transferul fotbalistului Nicolao Dumitru, atacant născut în 1991. Dumitru vine de la Gimnastic Tarragona, Spania. El va purta tricoul cu numărul 24", se precizează în comunicat.

 

 

Nicolao Dumitru, fotbalistul cu tată român şi mamă braziliancă, a fost cât pe ce să ajungă la FC Voluntari, în această iarnă.

”Cred că a ales Serie B, pentru că noi ne înţeleseserăm cu el, îl aşteptam să vină, chiar ieri trebuia să ajungă, să facă vizita medicală astăzi şi de săptămâna care vine să înceapă antrenamentele şi cred că a ales altă echipă de Serie B din Italia. Ne-a anunţat că nu mai vine. Căutăm acum, pentru că în momentul în care ne-am înţeles cu el, la contract, la tot, jucătorul venea aici să semneze cu noi. Urma să treacă numai vizita medicală. Şi aseară am, primit vestea asta nefericită. Era un jucător interesant, pe care l-am urmărit bine, Bergodi îl ştia de când juca la Napoli, în Italia, era ceva interesant. Tată român, mamă afro-braziliancă, era interesant ca jucător”, declara Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso a intrat în atenţia presei de la noi în urmă cu aproape un deceniu, atunci când Napoli l-a transferat de la Empoli pentru 1,5 milioane de euro. La gruparea italiană, el a adunat însă doar 12 partide şi a fost împrumutat rând pe rând la Ternana, Cittadella, Urbs Reggina, Veria, Latina Calcio, Nottingham Forest, pentru ca în vara anului 2017 să fie cedat gratis la Alcorcon. Ulterior, el a mai evoluat la Gimnastic.

Interesant este că, deşi are tată din România şi mamă din Brazilia, iar el s-a născut în Suedia, Nicolao Dumitru a ales să joace pentru selecţionatele de juniori din Italia, pentru care a adunat 14 selecţii în perioada 2009-10 şi a reuşit să înscrie trei goluri.

Afla mai multe despre: dumitru 

viewscnt
Articole similare