Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nistor, doar primul venit! U Craiova, LOVITURĂ cu un alt fotbalist de la Dinamo: "El mă doreşte acolo"

ULTIMA ORĂ | Nistor, doar primul venit! U Craiova, LOVITURĂ cu un alt fotbalist de la Dinamo: "El mă doreşte acolo"

Superliga

Comentarii

U Craiova i-ar fi putut da o nouă lovitură lui Dinamo, în această iarnă, după ce Dan Nistor a fost transferat în Oltenia pentru aproximativ 270.000 de euro. Mattia Montini a vorbit despre informaţia care a apărut în urmă cu câteva zile, conform căreia oltenii l-ar fi dorit pentru ataca titlul cu el.

Mattia Montini, la U Craiova?

Haosul s-a instalat în această iarnă la Dinamo, după ce situaţia financiară a echipei s-a agravat. Cum a existat riscul de a nu primi licenţa, "câinii" au fost nevoiţi să vândă ieftin. 

Primul plecat de la Dinamo a fost căpitanul Dan Nistor, mutarea de neconceput pentru fanii din "Ştefan cel Mare". Totuşi, în acele zile, s-a vorbit şi despre alte plecări din lotul lui Dusan Uhrin. 

Mattia Montini ar fi fost un alt fotbalist, pe care Victor Piţurcă l-ar fi dorit la U Craiova, conform Gsp.ro. Sursa citată a notat că ex-antrenorul de la U Craiova i-a înaintat lista de transferuri lui Mihai Rotaru, dar acesta din urmă nu a fost de acord. 

Atacantul italian a recunoscut că a ţinut legătura cu Mirko Pigliacelli, conaţionalul său de la U Craiova, şi a susţinut că a auzit despre interesul Craiovei. 

Totuşi, Montini a infirmat că ar avea o ofertă de la echipa din Oltenia: "Da, am vorbit cu el (n.r. - Mirko Pigliacelli). A fost un zvon că mă doreşte cineva la Craiova, din ce am înţeles mă dorea Piţurcă. Pigliacelli m-a întrebat când vin la Craiova, dar nu este nimic adevărat pentru moment. El este foarte bucuros că a mers Nistor acolo. Pigliacelli mă doreşte acolo, dar ştiu că şi el are probleme la Craiova. Aceste 3 cluburi, FCSB,

Craiova şi CFR Cluj, au cele mai bune condiţii. Câştigă meciuri, merg în cupele europene, iau bani de la UEFA. Am înţeles că în România multe cluburi supravieţuiesc cu sponsorizări. Dacă primeşti mulţi bani de la UEFA, este bine. Este uşor, pentru că poţi lua jucători. Dinamo trebuie să ia jucători liberi de contract. Este total diferit", a declarat Montini pentru Fanatik.ro. 

O nouă plecare după Dan Nistor

Miercuri, Dinamo a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru transferul fundaşului central Denis Ciobotariu la campioana en titre şi liderul la zi al Ligii 1. În schimb, "câinii" pot face al doilea transfer, întrucât poartă negocieri cu Vali Lazăr. 

 

Afla mai multe despre: mattia montinimattia montini dinamotransfer mattia montinidan nistor u craiovauniversitatea craiovatransferuri universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare