Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nu i-au prelungit şi pleacă de la echipă după mai puţin de un an. Anunţul OFICIAL: "Multă baftă în Germania!"

ULTIMA ORĂ | Nu i-au prelungit şi pleacă de la echipă după mai puţin de un an. Anunţul OFICIAL: "Multă baftă în Germania!"

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de portarul Martin Fraisl, care a semnat cu o echipă din liga a doua din Germania.

Este vorba despre SV Sandhausen, locul 15 în sezonul recent încheiat din liga a doua germană.

"Martin Fraisl s-a despărţit de FC Botoşani! Portarul austriac a semnat cu SV Sandhausen 1916, echipă din liga a doua din Germania! Baftă multă şi sănătate, Martin!", se precizează într-un comunicat.

În vârstă de 26 de ani, Martin Fraisl se desparte de FC Botoşani după doar un sezon, timp în care a adunat 15 meciuri în Liga 1. El mai avea contract cu Botoşani până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Fraisl este cel de-al cincilea jucător care pleacă de la Botoşani, în această vară, după Lorand Fulop, Diego Fabbrini, Mihai Roman şi Răzvan Oaidă.

De-a lungul carierei sale, austriacul Fraisl a mai jucat doar în ţara natală, la Wolfsbach, Seitenstetten, Sierning, Wiener Sportklub, Wiener Neustadt şi Floridsdorfer AC.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare