Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | O nouă variantă pentru Cristi Ganea. Ce formaţie vrea să-l împrumute de la Bilbao

ULTIMA ORĂ | O nouă variantă pentru Cristi Ganea. Ce formaţie vrea să-l împrumute de la Bilbao

Stranieri

Comentarii

Cotidianul spaniol El Desmarque anunţă că internaţionalul român, Cristi Ganea este aproape de un împrumut la Sporting Gijon.

Cristi Ganea speră să-l convingă pe Gaizka Garitano că poate reprezenta o soluţie pentru banda stângă a lui Athletic Bilbao. Românul nu vrea să mai fie împrumutat, dar se pare că intenţiile oficialilor basci sunt diferite.

Presa asturiană scrie că fundaşul român a trezit interesul formaţiei Sporting Gijon, formaţie din Segunda Division. Directorul sportiv al clubului de pe El Molinon, Miguel Torrecilla i-a contactat deja pe cei de la Athletic Bilbao pentru a afla care este disponibilitatea clubului basc de a-l ceda pe Ganea la Sporting.

După plecările lui Canella şi Noblejas, Sporting a rămas descoperită în flancul stâng, astfel că formaţia din Gijon l-a transformat pe Ganea într-o prioritate.

Cosmin Contra: ”Ganea n-a avut nicio şansă!”

Concurenţa la Bilbao este foarte serioasă, iar Yuri Berchiche şi Miguel Balenziaga par să aibă întâietate în faţa lui Ganea. Şi selecţionerul Cosmin Contra a vorbit la începutul anului despre situaţia lui Ganea:

"E bine să plece dacă joacă. Este acelaşi sfat pe care îl dau jucătorilor care nu joacă. Să plece, să joace. Dacă un jucător tânăr vine vreo echipă să îl ia din România eu mi-aş dori să fie sigur că poate să joace la acea echipă.

Că nu va merge acolo şi va păţi ce a păţit Ganea de exemplu când s-a dus la Bilbao şi era în concurenţă cu Balenziaga, l-au vândut pe Kepa 80 de milioane, au avut bani şi au plătit 27 de milioane pe Yuri  şi l-au luat de la PSG.

El nu a mai avut nici o şansă pentru că se bătea şi cu Yuri care Yuri era titular din cauza banilor care s-au plătit pentru el şi că este un jucător bun şi vine de la PSG şi Balenziaga care e de 10 ani acolo şi a devenit a treia opţiune şi fără şanse să mai joace", a declarat în ianuarie, selecţionerul Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilabogaizka garitano 

viewscnt
Articole similare