Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ofertă concretă primită de Rapid: 2,5 milioane de euro pentru fotbalistul adus în urmă cu un an!

ULTIMA ORĂ | Ofertă concretă primită de Rapid: 2,5 milioane de euro pentru fotbalistul adus în urmă cu un an!

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) va fi, probabil, unul dintre cele mai scumpe transferuri pe care le va face Rapid. Atacantul kosovar atrage interesul unor echipe importante, după prestaţiile şi golurile marcate în tricoul Rapidului în Superligă, astfel că ar putea prinde o mutare importantă în carieră.

Rapid se poate umple de bani cu Albion Rrahmani, atacant pe care a plătit 600.000 de euro celor de la FK Ballkani în vara lui 2023. Prestaţiile excelente din România, fotbal la care s-a adaptat imediat şi a început să marcheze, îi pot aduce un alt transfer la doar un an de la sosirea în Giuleşti.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sparta Praga, ofertă concretă pentru transferul lui Albion Rrahmani

Presa din Cehia anunţă, miercuri, că Rapid a primit o ofertă concretă de transfer pentru Albion Rrahmani, din partea celor de la Sparta Praga. Echipa cehă oferă 2,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului kosovar, sumă cu care Rapid ar face profit în urma mutării, însă şefii din Giuleşti i-au fixat un preţ mare: 8 milioane de euro.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De asemenea, pe lângă Sparta Praga, rivala din oraş, Slavia, este şi ea interesată de transferul lui Albion Rrahmani, de numele căruia au mai fost "legate" în trecutul nu foarte îndepărtat Aston Villa, Werder Bremen sau Benfica. Rămâne de văzut care va fi destinul lui Rrahmani, dacă o va ţinte tot aşa cu golurile marcate.

Albion Rrahmani are contract cu Rapid până în vara lui 2026 şi a marcat de 17 ori, plus alte patru pase decisive, 24 de meciuri jucate pentru echipa "alb-vişinie".

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidofertatransferalbion rrahmanisparta praga 

viewscnt
Articole similare