Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Florin Tănase nu mai vine la FCSB şi semnează cu un club uriaş. Salariu colosal pentru atacantul român

BREAKING | Florin Tănase nu mai vine la FCSB şi semnează cu un club uriaş. Salariu colosal pentru atacantul român

Stranieri

Comentarii

Florin Tănase (29 de ani), aflat pe lista de transferuri a FCSB, are şanse mici să mai semneze cu echipa "roş-albastră", care a luat titlul de campioană, primul după 9 ani. Gigi Becali îl voia pentru grupele Ligii Campionilor, însă, se pare, fostul decar şi căpitan al FCSB nu duce lipsă de oferte.

Contractul lui Florin Tănase cu Al-Okhdood expiră în vară, dacă echipa retrogradează, fapt care are şanse mari să se întâmpple, având în vedere că echipa se află pe penultimul loc în clasamentul din prima ligă a Arabiei Saudite. Jucătorul are, însă, oferte de a pleca din Arabia Saudită.

Sivasspor şi Kasimpaşa îl au pe lista de transferuri pe Florin Tănase

Concret, se pare că două echipe din Turcia se interesează de serviciile sale. Potrivit sportpesurse.ro, Kasimpaşa şi Sivasspor sunt interesate să-l transfere pe Florin Tănase liber de contract, după ce pleacă de la Al-Okhdood. Totuşi, Tănase va trebui să facă un sacrificiu, să renunţe la o parte din banii pe care îi câştigă în prezent.

Turcii îi oferă un salariu de "doar" un milion de euro pe an, scrie sursa citată, faţă de cele 1,8 milioane de euro pe care le câştigă acum. Rămâne de văzut dacă Florin Tănase îşi va da acordul să semneze cu vreuna dintre cele două echipe care îl au pe listă, având în vedere că sezonul din Arabia Saudită nu are mari perspective cu actuala sa echipă.

Gigi Becali l-a vândut pe Florin Tănase la Al-Jazira în august 2022, în schimbul a 3 milioane de euro, sumă echivalentă cu clauza de reziliere din contractul cu echipa "roş-albastră". În trecut, despre Florin Tănase s-a spus de mai multe ori că este "omul de legătură" între vestiar şi patron, la FCSB, de altfel cei doi având o relaţie foarte bună şi în prezent.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: florin tanaseofertetransferturciakasimpasasivassporsalariu 

viewscnt
Articole similare