Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | OUT! Ignorat de Cristiano Bergodi, pleacă de la Rapid

ULTIMA ORĂ | OUT! Ignorat de Cristiano Bergodi, pleacă de la Rapid

Rapid

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii care au pus urmărul la revenirea Rapidului în lupta pentru locurile importante din Superligă este pe punctul de a se despărţi de echipa din Giuleşti.

Este vorba despre Dragoş Grigore (37 de ani), fotbalist care este ignorat de Cristiano Bergodi în noul sezon la Rapid, după ce Mihai Iosif şi cu Adrian Mutu prins minute bune. În acest sezon, Dragoş Grigore nu mai prinde echipa, dar nici banca de rezerve, şi e pe făraş la Rapid.

Dragoş Grigore, pe făraş. Urmează să plece de la Rapid!

Fundaşul central urmează să se despartă de Rapid, ori la începutul lui 2024, ori în vara viitoare, când îi expiră contractul cu gruparea "alb-vişinie", conform gsp.ro. Dragoş Grigore şi-a prelungit contractul cu Rapid în vara trecută, însă a ajuns să nu mai fie utilizat deloc.

Astfel, după plecarea lui Junior Morais în Turcia la Gaziantep FK, Dragoş Grigore este următorul veteran care va părăsi Rapidul. Dragoş Grigore a semnat cu Rapid în 2021, după ce alb-vişiniii au revenit în Liga 1. În precedentele două sezoane, Dragoş a fost un om de bază al echipei, adunând, în total, 58 de apariţii şi 3 goluri pe prima scenă.

Cristian Săpunaru, Iulian Cristea şi Alexandru Iacob sunt variantele de fundaşi centrali pe care le are Rapid în lot, în prezent, în afara lui Dragoş Grigore.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Grigore în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dragos grigorerapidsuperligacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare