Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero a ieşit din spital şi anunţă că trece la fapte la Dinamo: "Banii vor veni imediat". Ce se întâmplă săptămâna următoare

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero a ieşit din spital şi anunţă că trece la fapte la Dinamo: "Banii vor veni imediat". Ce se întâmplă săptămâna următoare
Comentarii

Pablo Cortacero a părăsit spitalul în care a fost internat, din cauza contractării COVID-19, şi a anunţat că Dinamo se pregăteşte să primească banii promişi. În plus, se aşteaptă şi o mărire de capital social.

Pablo Cortacero anunţă că vin banii la Dinamo

În ultimele săptămâni, la Dinamo au existat probleme cu neplata salariilor, iar mai multe voci au acuzat că noua conducere nu a adus banii aşteptaţi în cadrul clubului. Se pare că aceste probleme se vor rezolva. 

 

Pablo Cortacero plănuieşte plata salariilor restante şi o mărire de capital social cu 10 milioane de euro. 

"CORTACERO: "Banii vor veni imediat"

Bucureşti, 5 noiembrie 2020. Confirmat pozitiv la testarea efectuată pentru diagnosticarea Covid-19, acţionarul majoritar Pablo Cortacero a ieşit în această seară din spital pentru a-şi continua, la domiciliu, tratamentul recomandat de medicii spanioli. 

"Mă simt mai bine, am ieşit din spital în această seară pentru a continua acasă tratamentul pe care mi l-au comunicat medicii. Mă bucur, împreună cu familia mea, că am reuşit să trec peste un moment foarte dificil. Am văzut mesajele primite în ultimele zile, le mulţumesc tuturor prietenilor şi suporterilor dinamovişti pentru susţinere! Ce pot să spun acum este că banii vor veni imediat, mă refer aici la transferul pentru necesităţile imediate ale clubului, iar echipa îşi va continua programul de pregătire stabilit înaintea meciului cu Viitorul.

De asemenea, săptămâna viitoare vrem să anunţăm convocarea Consiliului de Administraţie într-o şedinţă privind mărirea capitalului social al clubului", a declarat Pablo Cortacero pentru site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare, www.fcdinamo.ro", a transmis Pablo Cortacero prin intermediul site-ului clubului.

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamopablo cortacero bani 

viewscnt
Articole similare