Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero, suspect de Coronavirus: "Mă simt extraordinar de rău. De două zile am febră şi dureri în tot corpul!"

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero, suspect de Coronavirus: "Mă simt extraordinar de rău. De două zile am febră şi dureri în tot corpul!"
Comentarii

Pablo Cortacero, noul patron de la Dinamo, e suspect de COVID-19. Spaniolul a făcut dezvăluirea, în timp ce se află alături de familia sa, în Spania.

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă, nici din punct de vedere sportiv, nici administrativ, iar acum Pablo Cortacero are probleme de sănătate. Omul care a preluat oficial Dinamo de la Ionuţ Negoiţă e suspect de Coronavirus.

Cortacero a dezvăluit că are dureri în tot corpul şi febră, de două zile. Spaniolul urmează să-şi facă un test de COVID-19.

”Mă simt extraordinar de rău. Cred că am COVID, dar încă nu e confirmat, o să-mi facă un test astăzi. De două zile am febră şi dureri în tot corpul. De asemenea, nu mai am miros. Mă simt foarte rău, dacă nu-mi revin o să merg la spital la urgenţe. Familia mea este bine deocamdată, m-am izolat într-o altă parte a casei. Joi îmi cumpărasem bilete să vin la Bucureşti, dar am suspendat totul deocamdată”, a declarat Pablo Cortacero în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

Afla mai multe despre: pablo cortacerocovid-19 

viewscnt
Articole similare