Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Parma - SPAL se joacă în cele din urmă! Gazzetta dello Sport a anunţat decizia luată de italieni!

ULTIMA ORĂ | Parma - SPAL se joacă în cele din urmă! Gazzetta dello Sport a anunţat decizia luată de italieni!

Serie A

Comentarii

Haos în Serie A din cauza Coronavirusului. După ce mai multe meciuri au fost amânate din cauza epidemiei, acum partida Parma - SPAL, care trebuia să înceapă la ora 13:30, a fost amânată cu 30 de minute din cauza refuzului jucătorilor de a ieşi pe teren. Apoi, oficialii meciului au decis să mai acorde încă 15 minute de consultări până la o decizie finală.

UPDATE 14:21 Gazzetta dello Sport anunţă că meciul Parma - SPAL se va juca la ora 14:45, dar nu se ştie nimic despre restul meciurilor de azi. Decizia a venit ca urmare a faptului că suporterii şi toată lumea erau strânşi la stadion şi pregătiţi de start. Totuşi, celelalte meciuri ale etapei rămân sub semnul întrebării.


Partida Parma - SPAL, din Serie A, trebuia să înceapă la ora 13:30, în direct pe Telekom Sport, dar, chiar când să iasă pe teren, jucătorii s-au întors la vestiare. Fotbaliştii n-au vrut să iasă pe teren din cauza riscului de infectare cu Coronavirus. Iniţial, partida a fost amânată cu 30 de minute, până la o decizie ulterioară în ceea ce priveşte meciul de pe "Ennio Tardini". După expirarea celor 30 de minute, oficialii partidei au decis să mai acorde 15 minute suplimentare pentru consultări până la o decizie finală.

Ministrul sportului din Serie A: "Opriţi campionatul!"

Vincenzo Spadafora, ministrul sportului din Italia, a cerut ligii italiene să suspende campionatul de fotbal din "Cizmă" până la rezolvarea problemelor cu Coronavirusul. Acesta a luat act de o scrisoare trimisă de Damiano Tommasi, preşedintele Asociţiei Fotbaliştilor din Italia, în care se cere suspendarea campionatului pentru protejarea jucătorilor, a antrenorilor şi a tuturor celor implicaţi.

"Nu are sens să se joace în acest moment. Cerem cetăţenilor să facă sacrificii pentru a preveni răspândirea infecţiei. Sănătatea jucătorilor, arbitrilor, antrenorilor şi a fanilor e importantă, nu are rost să fie pusă în pericol doar pentru a nu amâna campionatul. Alte federaţii ales cu înţelepciune şi au stopat orice activitate. Este de datoria preşedintelui Federaţiei Italiene de Fotbal, Gravina, să stopeze campionatul şi nu să aşteptă până la primul caz de fotbalist infectat cu Coronavirus!", a spus ministrul sportului.

Afla mai multe despre: parma spalcoronavirusserie a 

viewscnt
Articole similare