Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Partidele Manchester City - Real Madrid şi Juventus - Lyon, amânate din cauza Coronavirusului! UEFA a luat decizia

ULTIMA ORĂ | Partidele Manchester City - Real Madrid şi Juventus - Lyon, amânate din cauza Coronavirusului! UEFA a luat decizia

Manchester City

Comentarii

Meciul Manchester City - Real Madrid, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost amânat, a anunţat gruparea engleză pe site-ul oficial. De asemenea, partida Juventus - Lyon a fost amânată de asemenea, conform UEFA.

Decizia vine ca urmare a pandemiei de Coronavirus care a lovit Europa în ultimele săptămâni. Decizia a fost luată după mai multe consultări cu cei de la UEFA, având în vedere că jucătorii şi staff-ul Realului au intrat autoizolare timp de 15 zile, după ce s-a descoperit că un baschetbalist al grupării blanco a fost testat pozitiv cu Coronavirus.

"Cetăţenii" a făcut anunţul oficial prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul clubului, în care îşi exprimă sprijinul pentru Real Madrid şi toţi cei afectaţi de COVID-19. Real Madrid urma să facă deplasarea la Manchester, pe 17 martie, pentru a juca returul optimilor de finală din Liga Campionilor. Trupa lui Pep Guardiola a învins la Madrid cu 2-1.

De asemenea, meciul Juventus - Olympique Lyon, care trebuia să aibă loc la Torino tot în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost amânat la rândul său.

Coronavirusul a lovit puternic în fotbal

Pandemia de Coronavirus care a lovit Europa are repercusiuni şi asupra fotbalului. Mai multe campionate din Europa şi-au suspendat activitatea, printre care şi Liga 1, iar Euro 2020 şi Olimpiada de la Tokyo sunt sub semnul întrebării din cauza virusului răspândit cu foarte mare rapiditate şi uşurinţă în toată lumea.

Afla mai multe despre: uefamanchester cityreal madridjuventuslyon 

viewscnt
Articole similare