Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pauza lui Dan Petrescu s-a încheiat: "Acum stăm şi mai rău". Antrenorul se teme că CFR Cluj nu se va prezenta cu AS Roma: "La asta mă rog"

ULTIMA ORĂ | Pauza lui Dan Petrescu s-a încheiat: "Acum stăm şi mai rău". Antrenorul se teme că CFR Cluj nu se va prezenta cu AS Roma: "La asta mă rog"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, susţine că situaţia de la nivelul lotului s-a înrăutăţit, deşi spera să rezolve problemele în pauza competiţională. De asemenea, tehnicianul se teme că echipa campioană nu se va putea prezenta la partida cu AS Roma, din Europa League.

Dan Petrescu se plânge şi după pauză: "Odată ce m-am întors, au revenit la mine aceleaşi probleme"

Pauza lui Dan Petrescu s-a încheiat, dar problemele de lot cu care se confruntă continuă. "Bursucul" susţine că jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit, dar că se poate baza pe Chipciu şi Vojtus, care au primit teste negative la COVID-19. Antrenorul s-a plâns şi de meciurile multe pe care le va disputa în decurs de o lună:

"Când a venit pauza, eram fericit. Aveam nevoie de o pauză, dar şi jucătorii. Din păcate, parcă au venit mai multe veşti rele, decât bune. Nu suntem cum aş fi vrut, în lot complet, sau măcar 90%. Jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit. Au revenit Vojtus şi Chipciu, după COVID. Pe Omrani şi Vinicius nu avem cum să ne bazăm nici la meciul cu AS Roma, nici la meciul cu UTA. Au apărut alte probleme de lot şi să vedem cât de grave vor fi. Nu vreau să le zic numele. Dacă înainte de meciul cu Roma eram rău, acum stăm şi mai rău. 

Pauza a fost bună, dar odată ce m-am întors au revenit la mine aceleaşi probleme, care erau şi o iau de la capăt. E bătaie de joc să joci nouă meciuri într-o lună. Niciodată de când sunt în fotbal nu am mai întâlnit nouă meciuri oficiale într-o lună. Vor fi multe accidentări. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători. E inuman la ce e supus CFR-ul. Eu mă îngrozesc când mă gândesc la nouă meciuri într-o lună. 

Cei de la Iaşi merită toată aprecierea, stima, respectul nostru. În România, nimeni nu vrea să ajute pe nimeni. Cei de la Iaşi au tot respectul că au acceptat (n.r. - să dispute meciul din Cupa României, cu CFR Cluj, în Gruia)", a declarat Dan Petrescu.  

CFR Cluj, în pericol pentru partida cu AS Roma

Dan Petrescu a mai anunţat că are o listă incompletă trimisă la UEFA şi se teme că CFR Cluj nu va putea respecta cerinţele pentru disputarea partidei cu AS Roma, de joi, din grupele Europa League: 

"La meciul cu Roma mă rog să am jucători. Ne rugăm să avem 10-12 jucători cu ei. Acum avem doar 14 de câmp. În tur erau 15. Nu ştiu ce vom face, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă e vreo accidentare sau vreun test COVID-19 pozitiv, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu cred că vom avea destui jucători, care să participe la acel meci. Sunt foarte multe ghinioane, probleme la echipă. Acum, nu mai putem avea pretenţii", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujas roma 

viewscnt
Articole similare