Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Peste 80 de milioane de euro pentru Callum Wilson. Atacantul lui Bournemouth poate deveni cel mai scump fotbalist englez din istorie

ULTIMA ORĂ | Peste 80 de milioane de euro pentru Callum Wilson. Atacantul lui Bournemouth poate deveni cel mai scump fotbalist englez din istorie

Premier League

Comentarii

Bournemouth este dispusă să îl vândă pe atacantul Callum Wilson la Chelsea, însă nu pentru mai puţin de 75 de milioane de lire sterline, adică 83,4 milioane de euro, anunţă presa engleză.

Suma este de 25 de ori mai mare faţă de cea plătită în momentul transferului atacantului englez la Bournemouth.

Conform Sky Sports, Chelsea s-a reorientat către Callum Wilson, după ce transferul lui Gonzalo Higuain de la AC Milan a intrat în impas, din cauza pretenţiilor financiare ale atacantului argentinian. 

Wilson este pe placul lui Maurizio Sarri, iar londonezii ar fi oferit în jur de 55 de milioane de euro în primă fază. Totuşi, în cazul în care Chelsea va accepta în cele din urmă să plătească suma cerută de Bournemouth, Callum Wilson ar deveni cel mai scump fotbalist englez din istorie. Până acum, Raheem Sterling a costat cel mai mult, Manchester City plătind 63,7 milioane de euro atunci când l-a transferat de la Liverpool.

 

 

Callum Wilson joacă la Bournemouth din 2014, atunci când a fost transferat de la Coventry pentru 3,7 milioane de euro. Până în prezent, el a adunat 138 de meciuri, 53 de goluri şi 23 de assist-uri pentru această echipă.

1 selecţie şi un gol marcat are Wilson la naţionala Angliei

25 de milioane de euro este cota lui Callum Wilson

Afla mai multe despre: wilsonbournemouthchelsea 

viewscnt
Articole similare