Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Pică transferul lui Ianis la FCSB? Gică Hagi a recunoscut ofertele pe care are fiul său: "Nu contează preţul"

ULTIMĂ ORĂ | Pică transferul lui Ianis la FCSB? Gică Hagi a recunoscut ofertele pe care are fiul său: "Nu contează preţul"

Farul Constanța

Comentarii

Plecarea lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa pare să prindă tot mai mult contur, iar Gică Hagi, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, a recunoscut ofertele pe care le are fiul său. Totuşi, pare să nu fie vorba despre FCSB, spre dezamăgirea lui Gigi Becali.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, într-un dialog cu moderatorul emisiunii Sport Report, Dan Udrea, Gică Hagi a recunoscut că pentru Ianis Hagi există mai multe oferte, dar nu a pomenit în niciun moment numele celor de la FCSB. Un amănunt interesant este statutul echipelor care îl doresc pe Ianis, dezvăluit chiar de "Rege": "Deja cererile vin, le evaluăm, acum avem şi noul preşedinte, e şi el la noi, cu Gică împreună vom evalua toate ofertele care sunt şi vom lua o decizie. Poate fi şi o echipă care a câştigat campionatul. Ianis are acum oferte de la echipe care sunt în primele 6, în ţări foarte dezvoltate".

Totuşi, acesta a fost scenariul şi la prima plecare a lui Ianis în afară. În 2016, atunci când Fiorentina a plătit 2 milioane de euro în schimbul actualului decar de la Viitorul, echipa "viola" terminase pe locul cinci în Serie A. 

Când a venit vorba de suma de transfer, Hagi nu a vrut să menţioneze nicio cifră şi consideră că acest aspect nu atât de important: "Aia e mai puţin importantă (n.r. - suma de transfer). Lucrul cel mai important e ca jucătorul să meargă la o echipă care-l doreşte foarte mult şi are un proiect cu el"

 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorultransfer hagi 

viewscnt
Articole similare