Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Plamen Iliev pleacă de la Astra. Bulgarul a semnat cu o campioană din Europa. Portarul a fost dorit şi de FCSB

ULTIMĂ ORĂ | Plamen Iliev pleacă de la Astra. Bulgarul a semnat cu o campioană din Europa. Portarul a fost dorit şi de FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Plamen Iliev, titularul din poarta Astrei Giurgiu, a intrat în ultimele şase luni de contract şi este liber să semneze cu orice echipă doreşte, iar presa bulgară anunţă că deja a făcut acest lucru.

Portarul în vârstă de 27 de ani, cu nouă selecţii în naţionala Bulgariei, a semnat un pre-contract cu Ludogorets, potrivit Sportal.bg. La echipă din Razgrad el va fi coleg cu Dragoş Grigore, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru. În plus, el ar putea să împartă vestiarul şi cu Adi Popa, dacă acesta va fi cumpărat definitiv de la Reading, din vară. 

58 de meciuri are Iliev la Astra, acolo unde nu a mai fost titularizat odată ce i-a anunţat pe oficialii clubului că nu îşi va prelungi contractul. Astra a refuzat o ofertă imensă de la Konayaspor, iar portarul a mai fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB. 

El a mai jucat în România la FC Botoşani şi în Bulgaria la Vidima-Rakovski şi Levski Sofia. 

Afla mai multe despre: plamen ilievastraludogoretsfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare