Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pleacă de la FC Barcelona! Oficialii clubului s-au deplasat în Catalonia pentru a finaliza transferul unui fotbalist al catalanilor

ULTIMA ORĂ | Pleacă de la FC Barcelona! Oficialii clubului s-au deplasat în Catalonia pentru a finaliza transferul unui fotbalist al catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

AC Milan l-a transferat pe Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), iar rossonerrii continuă campania de achiziţii şi aduc un fotbalsit de la FC Barcelona. Este vorba despre francezul Jean-Clair Todibo (20 de ani), fundaşul care nu a prins foarte multe minute sub comanda lui Ernesto Valverde la transferul său din Franţa, de la Toulouse.

Todibo e din ce în ce mai aproape de transferul la AC Milan. AS scrie că reprezentanţi ai clubului din Milano s-au deplasat în Catalonia pentru a finaliza operaţiunea împrumutului lui Jean-Clair Todibo, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti francezi ai momentului. Fundaşul, care poate juca şi la încidere, a fost transferat de FC Barcelona în urmă cu un an, dar nu s-a adaptat prea bine şi nu a prins prea multe ocazii de a-i demonstra lui Valverde că se poate baza pe el.

Astfel, Todibo va fi împrumutat la formaţia italiană pentru a avea şansa de a juca mai mult şi de a se dezvolta aşa cum trebuie. Calciomercato şi MilanNews.it scriu că Todibo va juca în Serie A pentru următoarele şase luni. De asemenea, italienii au şi opţiunea unui transfer definitiv, în schimbul a 20 de milioane de euro. În plus, catalanii nu au introdus în contract şi posibilitatea de a-l răscumpăra pe apărătorul central.

Francezul a jucat doar în trei meciuri la Barcelon, de două ori în La Liga şi o dată în Champions League. Todibo a fost cumpărat de FC Barcelona la începutul acestui an de la Toulouse, pentru doar un milion de euro.

Afla mai multe despre: jean-clair todiboac milanimprumutfc barcelona 

viewscnt
Articole similare