Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Precontract din Premier League pentru Radu Drăguşin! Ce club important a fost anunţat. Românul, în faţa unui moment uriaş

ULTIMA ORĂ | Precontract din Premier League pentru Radu Drăguşin! Ce club important a fost anunţat. Românul, în faţa unui moment uriaş

Serie A

Comentarii

Viitorul fundaşului lui Juventus, Radu Drăguşin (19 ani), încă e incert. Internaţionalului român U21 îi expiră contractul în vară, iar în ultimele luni mai multe cluburi încearcă să-l transfere de la Torino. Presa din străinătate anunţă că trei cluburi din Premier League vin la negocieri, iar unul dintre ele discută un precontract cu reprezentanţii apărătorului central.

Radu Drăguşin a atras atenţia asupra sa în acest sezon, în care a debutat la Juventus. Fotbalistul de 19 ani a fost ales cel mai bun tânăr jucător al clubului, iar alte cluburi importante din Europa încearcă să profite de situaţia sa contractuală cu campioana din Serie A. 

Clubul din Premier League pregătit să-i ofere precontractul lui Radu Drăguşin

Deşi presa din Italia anunţă că Juventus poartă negocieri cu reprezentanţii lui Radu Drăguşin pentru o nouă înţelegere, alte cluburi din Europa fac pressing la fundaşul român. 

Cel mai insistent club care doreşte să-l transfere pe Radu Drăguşin e Wolverhampton. Echipa de pe locul 12 din Premier League poartă negocieri pentru un precontract, dar nu e singurul club din Anglia care-l doreşte. Newcastle şi Crystal Palace l-au pus pe lista dorinţelor, conform Calciomercato. 

Sursa citată susţine că impresarii lui Radu Drăguşin au purtat deja primele discuţii cu oficialii lui Wolverhampton. 

Radu Drăguşin, între Serie A, Bundesliga şi Premier League

Tuttomercato susţine că interes pentru apărătorul lui Juventus vine şi din Bundesliga, acolo unde e dorit de Leipzig, club eliminat în optimile Champions League de Liverpool, dar şi de Wolfsburg. Dintre cele două, Wolfsburg ar fi cea care a fost insistentă în privinţa transferului românului. 

Radu Drăguşin a debutat pentru Juventus în Champions League, cu Dinamo, Kiev, iar în total a jucat în patru meciuri pentru gigantul din Italia: două meciuri în Cupa Italiei, unul în Serie A şi unul în Champions League. 

În tot acest timp, Juventus încearcă să ajungă la un acord cu fotbalistul convocat de Adrian Mutu la naţionala României U21 pentru EURO 2021. 

Publicaţia italiană Il Bianco Nero a analizat alegerile lui Pirlo la Juventus: ”E posibil să fie atât de valoroşi pe cât sunt descrişi, dacă nu pot juca nici când titularii de drept sunt accidentaţi? Mereu e cineva 'pe punctul să fie băgat pe teren'. Acum sunt Fagioli şi Drăguşin. După care văd meciul de pe bancă. Rămânem cu senzaţia că aceste lucruri sunt un fel de serbări superficiale de promovare a tinerilor. Tineri care în unele cazuri (dar numai în unele) trebuie să se maturizeze, iar în altele nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus, ba poate nici în Serie A”, susţine sursa citată. 

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventustransfer radu dragusinradu dragusin premier leaguewolverhampton 

viewscnt
Articole similare