Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Premier League, decizie de ultim moment în privinţa jucătorilor care devin liberi de contract pe 30 iunie. Anunţul oficial

ULTIMA ORĂ | Premier League, decizie de ultim moment în privinţa jucătorilor care devin liberi de contract pe 30 iunie. Anunţul oficial

Premier League

Comentarii

Cluburile din Premier League vor primi permisiunea de a oferi contracte de scurtă durată jucătorilor ale căror înţelegeri expiră la 30 iunie, anunţă Sky Sports.

Cum Premier League s-ar putea relua în iunie, cluburile engleze îşi făceau griji în privinţa jucătorilor care devin liberi de contract pe 30 iunie.

"Am luat această decizie pentru a ne asigura că echipele vor încheia sezonul cu întreg lotul pe care îl aveau la dispoziţie înainte de întreruperea campionatului. Jucătorii îşi pot prelungi contractele până la finalul sezonului, însă doar cu acordul ambelor părţi", a anunţat directorul executiv al Premier League, Richard Masters.

Cluburile şi jucătorii au termen până pe data de 23 iunie să se pună de acord în privinţa noilor contracte, menţionează Sky Sports.

Willian (Chelsea), David Silva (Manchester City) sau Adam Lallana (Liverpool) sunt doar câţiva dintre jucătorii din Premier League care mai au contract până pe 30 iunie cu cluburile lor.

Premier League s-ar putea relua la 1 iunie

Premier League s-ar putea relua, în absenţa spectatorilor, de la 1 iunie, dacă situaţia medicală o va permite, scrie AFP care citează un proiect de document al guvernului londonez.

Campionatul Angliei s-a întrerupt cu Liverpool pe primul loc, la mare distanţă de urmăritoare. 

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare