Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Preşedintele de la Dinamo a fost dat afară dintr-un motiv de neimaginat într-un club! Anunţul oficial al "câinilor"

ULTIMA ORĂ | Preşedintele de la Dinamo a fost dat afară dintr-un motiv de neimaginat într-un club! Anunţul oficial al "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Continuă schimbările la Dinamo. Preşedintelui executiv al clubului alb-roşu, Dorin Şerdean, i-a fost desfăcut contractul de muncă, după ce a lipsit nemotivat de la locul de muncă, a anunţat clubul.

Dinamo continuă să se afle într-o stare de incertitudine. DDB face eforturi pentru a păstra fotbaliştii şi pentru a asigura un buget, în timp ce acţionarul majoritar, Pablo Cortacero, e de negăsit. Spaniolul ar fi trebuit să achite sumele promise, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

Plecare din conducerea lui Dinamo! Dorin Şerdean nu mai e preşedinte executiv

Adus odată cu legiunea spaniolă la Dinamo, Dorin Şerdean a plecat după câteva luni din conducerea clubului. Anunţul oficial a fost făcut de Dinamo Bucureşti, care a dezvăluit şi motivul. 

"Raporturi contractuale încheiate cu Dorin Şerdean

Bucureşti, 21 ianuarie 2021. Dinamo Bucureşti a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu preşedintele executiv Dorin Şerdean, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie, Constantin Eftimescu, pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro. 

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absenţele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Şerdean şi a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părţi. 

La şedinţa organizată la sediul clubului a fost prezent şi Dorin Şerdean", a anunţat Dinamo Bucureşti. 

Dorin Şerdean, în conflict cu fanii lui Dinamo

Fostul preşedinte de la Dinamo a fost acuzat de fani că a dorit să-l cedeze pe fotbalistul Bani la FC Voluntari, printre altele. De asemenea, a fost criticat de fani după ce Dinamo a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-2.

 

Afla mai multe despre: dorin serdeandinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare