Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Presiune pe Ianis Hagi! Rangers vrea să aducă un mijlocaş de la Chelsea în iarnă

ULTIMA ORĂ Presiune pe Ianis Hagi! Rangers vrea să aducă un mijlocaş de la Chelsea în iarnăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi ar putea avea o concurenţă şi mai mare din iarnă. Rangers discută un transfer important.

Potrivit presei din Scoţia, Rangers este interesată de împrumutul mijlocaşului scoţian de la Chelsea, Billy Gilmour. Cotat la 7 milioane de euro, talentatul mijlocaş a bifat deja două meciuri în UEFA Champions League pentru Chelsea şi este considerat cel mai mare talent al Scoţiei în acest moment.

Gerrard ar vrea să obţină împrumutul său pentru şase luni, începând din iarnă. Antrenorul de pe Ibrox Park este convins că Gilmour o poate ajuta pe Rangers să pună mâna pe mult râvnitul titlu, care ar opri supremaţia rivalei Celtic.

Scoţianul are 19 ani şi a fost transferat de Chelsea chiar de la Rangers. Puştiul născut la Irvine a plecat în 2017 şi deşi are o vârstă mai mică, evoluează în naţionala U21 a scoţienilor. Lampard îl place foarte mult şi ar vrea să-l păstreze la Chelsea, dar scoţienii scriu că antrenorul londonezilor crede şi el că lui Gilmour, câteva luni la Rangers, i-ar face foarte bine.

Ianis Hagi şi-a pierdut locul de titular la Rangers în ultima vreme. El are în actuala stagiune 19 meciuri, un gol şi opt pase decisive pentru formaţia de pe primul loc din Scottish Championship.

7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gilmour

4.5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi

Afla mai multe despre: ianis hagirangersbilly gilmour 

viewscnt
Articole similare