Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prim-ministrul Islandei a anunţat ce se întâmplă cu meciul Islanda - România! Număr alarmant de cazuri de COVID-19 anunţat de islandezi

ULTIMA ORĂ | Prim-ministrul Islandei a anunţat ce se întâmplă cu meciul Islanda - România! Număr alarmant de cazuri de COVID-19 anunţat de islandezi
Comentarii

Prim-ministrul Islandei, Katrín Jakobsdóttir, a anunţat că se aşteaptă ca semifinala "barajului" dintre Islanda şi România să aibă loc joi. Islanda e în alertă din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19.

Islanda - România, joi, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Islanda a înregistrat alte 99 de cazuri de COVID-19, luni, la o polulaţie de 360.000 de locuitori, iar guvernul ia măsuri suplimentare pentru a împiedica răspândirea virusului. 

În presa din Islanda au apărut informaţii conform cărora partida e în pericol să nu se dispute, din cauza restricţiilor impuse. 

Un anunţ de ultim moment a făcut făcut de prim-ministrul Islandei. Katrín Jakobsdóttir a susţinut că meciul ar urma să aibă loc, deşi teatrele şi activităţile sportive vor avea de suferit. 

"Numărul de cazuri de COVID-19 va afecta teatrele şi activităţile sportive, dar mă aştept ca meciul (n.r. - Islanda - România) să aibă loc. În schimb, mă aştept să-l vedem doar la TV", a declarat premierul Islandei, conform dv.is.

Naţionala României are un alt motiv de îngrijorare

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a atras atenţia asupra testelor fals-pozitive care ar putea apărea, în urma prelucrării rezultatelor la un laborator al guvernului islandez neacreditat UEFA: "Sincer, mă îngrijorează testul ăsta (n.r. - la laboratorul neacreditat UEFA), dar nu pentru că vin dintr-o zonă balcanică. Se spune că zona nordică e de o corectitudine ieşită din comun. Am văzut Suedia - Danemarca. L-am văzut pe suedezul ăla cu circul lui despre rasism. La fotbal nu mă convinge nimeni că lucrurile stau aşa.

"Mă pot gândi şi la aşa ceva în cazul nostru (n.r. - înfrângere la masa verde). Atât timp cât nu este un laborator acreditat UEFA, dă-mi voie să mă gândesc la orice. Să nu fie aşa şi să fiu eu exagerat. Dar ce s-a întâmplat în Feroe mă pune pe gânduri", a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: romania islandaislanda romaniacoronavirus 

viewscnt
Articole similare