Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prima declaraţie făcută de Ronald Koeman înainte de a fi prezentat la FC Barcelona: "E momentul să accept!"

ULTIMA ORĂ | Prima declaraţie făcută de Ronald Koeman înainte de a fi prezentat la FC Barcelona: "E momentul să accept!"

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani), viitorul antrenor al Barcelonei, a vorbit pentru prima dată cu presa despre viitoare sa poziţie. Olandezul a mers, marţi, la federaţia olandeză pentru a-şi rezolva situaţia contractuală cu naţionala "Portocalei mecanice", iar apoi a vorbit cu jurnaliştii de la NOS.

Koeman e marele favorit să-i ia locul lui Quique Setien şi presa din Spania susţine că anunţul oficial al numirii sale va fi făcut în următoarele ore. Marţi, Ronald Koeman a fost la Federaţia Olandeză de Fotbal pentru a-şi rezolva situaţia contractuală. Fostul fundaş mai are contract cu naţionala până în 2022, dar cel mai probabil catalanii vor plăti o compensaţie pentru ca acesta să fie lăsat să plece.

La ieşirea de la discuţiile cu federaţia, Ronald Koeman a stat de vorbă cu jurnaliştii de la NOS: "E momentul să accept oferta Barcelonei. Nu există o înţelgere finală, semnăturile lipsesc. Nu pot spune că e definitivat totul, mi-ar plăcea să o fac, dar nu e momentul. Trebuie să aştept. Nu pot spune mai multe! Barcelona e singurul club pentru care aveam clauză specială în contractul cu federaţia. Nu mă aşteptam să se întâmple atât de repede. Putem ajunge la un acord astăzi!", a declarat Ronald Koeman, citat de Mundo Deportivo.

Din informaţiile apărute în presa din Spania, Ronald Koeman va semna un contract pe doi ani cu Barcelona.

Afla mai multe despre: ronald koemanreactiefc barcelona 

viewscnt
Articole similare