Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prima echipă interesată de Pep Guardiola, după suspendarea primită de City de la UEFA. Anunţul făcut de presa catalană

ULTIMA ORĂ | Prima echipă interesată de Pep Guardiola, după suspendarea primită de City de la UEFA. Anunţul făcut de presa catalană

Manchester City

Comentarii

Manchester City s-a zguduit din temelii după ce UEFA a suspendat clubul englez din Liga Campionilor pentru două sezoane, decizie venită ca urmare a încălcării regulilor fair-play-ului financiar. Primul care poată părăsi "corabia" de pe Eithad, după decizia UEFA, este chiar Pep Guardiola (49 de ani), care este dorit cu insistenţă de Juventus şi a lăsat de înţeles că ar putea pleca în vară.

Sancţiunea primită de la UEFA poate grăbi plecarea lui Guardiola la Juventus. Mundo Deportivo scrie că, după suspendarea primită de la UEFA, "Bătrâna Doamnă" e mult mai atentă la situaţia antrenorului catalan, care este dorit la Torino pentru a-l înlocui pe Maurizio Sarri. Şefii lui Juve îl vor pe Guardiola pentru ca, împreună cu Ronaldo, să pună umărul la cucerirea trofeului Ligii Campionilor, marele vis de la Torino.

Juventus îi oferă un cec în alb

The Sun şi Daily Mail, citate şi de Mundo Deportivo, scriu despre oferta pe care Juventus e gata să i-o facă lui Guardiola. Sub contract cu Manchester City până în 2021, Pep a dat tot mai multe semne că ar vrea să plece din Anglia în vară, iar formaţia italiană vrea să profite. Presa din Anglia susţine că Juve e gata să-i înainteze lui Guardiola un cec în alb, pe care acesta să scrie ce sumă doreşte pentru a veni să antreneze la Torino.

La Juventus, Pep Guardiola ar urma să lucreze cu marele său rival din perioada FC Barcelona, Cristiano Ronaldo (35 de ani). Portughezul, în cuplu cu Guardiola, ar urma să lucreze pentru marele vis al trupei din Piemont, câştigarea Ligii Campionilor. Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, e cel care visează la o asemenea mutare.

Afla mai multe despre: pep guardiolajuventus 

viewscnt
Articole similare