Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prima reacţie a lui Andrei Cristea după ce i-a dat "reject" lui Gigi Becali şi a semnat cu U Craiova

ULTIMA ORĂ | Prima reacţie a lui Andrei Cristea după ce i-a dat "reject" lui Gigi Becali şi a semnat cu U Craiova

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul Florin Gardoş şi atacantul Andrei Burlacu au fost împrumutaţi, joi, de Universitatea Craiova la Politehnica Iaşi până la sfârşitul sezonului. În schimbul lor, în Bănie a ajuns Andrei Cristea, care a semnat un contract valabil până în 2020 cu "alb-albaştrii".

”Iaşiul rămâne casa mea, cea mai importantă echipă. Le mulţumesc din suflet tuturor, de la suporteri, jucători, antrenori, conducători. Plec cu emoţie de la Iaşi, un oraş care rămâne la sufletul meu. Rămân cu sufletul alături de Poli Iaşi, dar merg la un club mare cu gândul de a lua un trofeu în acest sezon. Vreau să mă bat la titlu şi pentru Cupa României şi sper să îmi ajut noua echipă marcând cât mai multe goluri”, a declarat, pentru ProSport, Andrei Cristea, care a fost dorit în această iarnă şi de FCSB.

Andrei Cristea a jucat în 19 meciuri şi a reuşit şase goluri pentru Poli Iaşi, în prima parte a sezonului.

El a ajuns la echipa moldavă la începutul lui 2016. De-a lungul carierei, Cristea a mai jucat pentru FCM Bacău, Steaua, Politehnica Timişoara, Dinamo (în două rânduri), Politehnica Iaşi, Karlsruher, FC Braşov, FK Qabala, Martina Franca şi Salernitana Calcio.

9 selecţii a strâns Andrei Cristea la prima reprezentativă

300.000 de euro este cota lui Andrei Cristea, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: becalicraiovaiasi 

viewscnt
Articole similare