Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primele declaraţii făcute de Adrian Petre după ce s-a transferat la FCSB. Ce spune despre obiceiul lui Becali de a-i critica pe jucători

ULTIMA ORĂ | Primele declaraţii făcute de Adrian Petre după ce s-a transferat la FCSB. Ce spune despre obiceiul lui Becali de a-i critica pe jucători

Superliga

Comentarii

Adrian Petre a oferit primele declaraţii după ce Gigi Becali a anunţat că l-a transferat la FCSB. Atacantul care vine de la Esbjerg fB a sosit azi-noapte în România, pentru a semna contractul cu FCSB.

Dinamo - FCSB este live pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 20:00

Gigi Becali şi-a atins un obiectiv şi a reuşit până la urmă să-l transfere pe Adrian Petre la FCSB. Internaţionalul român de tineret a fost dorit încă din vară de FCSB, însă Esbjerg fB a cerut atunci nu mai puţin de trei milioane de euro în schimbul său. Între timp, Adrian Petre şi-a pierdut locul în echipă şi Gigi Becali a profitat şi l-a transferat cu un milion de euro.

Adrian Petre spune că acest transfer a venit la momentul potrivit, deoarece situaţia sa la Esbjerg fB nu era foarte strălucită:

(Cum ai luat această decizie?) Am hotărât împreună cu familia mea, cu impresarul, că ar fi cea mai bună decizie în acest moment al carierei mele şi cred că am făcut o alegere bună. (Au durat mult negocierile? Că se vorbeşte de ceva vreme despre acest transfer...) Da, au fost la începutul perioadei de transferări nişte discuţii, dar apoi au încetat o perioadă de timp. Totul s-a rezolvat într-o singură zi, ieri, totul a fost rezolvat şi a fost foarte scurt.

(Ce aşteptări ai?) Am aşteptări foarte mari pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici, şi eu personal îmi doresc să câştigăm titlul, ăsta este primul obiectiv al meu, sper să pot să ajut echipa să reuşim acest lucru şi am mare încredere că putem reuşi.

(Ce te-a făcut să alegi FCSB?) Nu m-am sfătuit cu nimeni, a fost alegerea mea, am simţit că ar fi momentul oportun să vin la FCSB, simt că am făcut o alegere bună. M-a determinat situaţia aceea din Danemarca, unde echipa nu merge foarte bine şi am decis că ar fi momentul să schimb puţin aerul. După doi ani şi jumătate am simţit că e momentul să schimb ceva. FCSB a fost cea mai hotărâtă să mă aducă şi iată-mă aici.

(Cu cine ai vorbit de la FCSB?) Nu am vorbit cu nimeni, deocamdată, i-am lăsat că ştiu că au meci foarte important, nu am apucat să vorbesc cu nimeni.

(Te-a convins şi Dennis Man să alegi FCSB?) Nu, nu am vorbit cu Dennis, i-am lăsat să se pregătească pentru derby. Am vorbit, dar nu a încercat să mă convingă. Au fost nişte discuţii amicale şi iată că am ajuns până la urmă aici.

(Eşti gata pentru critici?) Da, sunt gata, sunt pregătit, sunt destul de matur, am ajuns la o maturitate care îmi permite uşor să trec peste aceste lucruri, eu sunt aici să joc fotbal, să o fac cât mai bine şi cred că sunt bun la ceea ce fac aşa că nu am nicio problemă”, a declarat Adrian Petre.

Adrian Petre s-a transferat la FCSB într-un moment delicat al carierei

Transferat în 2017 pentru 500.000 de euro, Adrian Petre a reuşit 29 de goluri şi şase assist-uri pentru formaţia daneză, în 82 de meciuri, iar cota sa a ajuns la 1,3 milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 21 de ani nu este în cea mai bună formă a sa. Dacă anul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Esbjerg, în acest sezon cifrele sale sunt fluctuante. Adrian Petre a avut în total 19 apariţii, timp în care a marcat 5 goluri.

Două dintre acestea au fost înscrise în Cupă. În acest moment, Adrian Petre este cotat pe transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro.

Se reface cuplul Adrian Petre - Dennis Man

Ambii jucători s-au format la UTA Arad şi au avut în 2015-2016 un sezon excepţional. Deşi aveau aveau 18, respectiv 17 ani, Adrian Petre şi Dennis Man erau printre cei mai buni jucători de la echipa arădeană. Cei doi erau principalii marcatori ai echipei şi evoluţiile de atunci le-au adus transferurile la Esbjerg fB şi FCSB.

Adrian Petre a adunat în total 40 de apariţii pentru UTA, timp în care a marcat 31 de goluri şi a reuşit două assist-uri.

Dennis Man a avut 30 de meciuri pentru UTA, 23 goluri şi 4 assist-uri.

Acum, odată cu transferul lui Adrian Petre la FCSB se reface cuplul care a strălucit în urmă cu patru ani la UTA Arad.

 

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare