Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primul fotbalist care a comis-o în mandatul lui Cosmin Contra a plecat de la Dinamo! La ce club din Liga 1 a ajuns

ULTIMA ORĂ | Primul fotbalist care a comis-o în mandatul lui Cosmin Contra a plecat de la Dinamo! La ce club din Liga 1 a ajuns

Dinamo București

Comentarii

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile jucătorilor Mihai Neicuţescu şi Bourama Fomba.

Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo

“Începând de astăzi, Mihai Neicuţescu (21 ani, atacant, împrumutat până la finalul sezonului de la Dinamo) şi Bourama Fomba (21 ani, Mali, fundaş) sunt jucătorii echipei noastre. Le dorim succes şi cât mai multe realizări la Chindia Târgovişte!”, este anunţul clubului Chindia.

La începutul lunii, Neicuţescu, cel care a fost trimis de Cosmin Contra la echipa a doua, a fost surprins în timp ce se afla la o petrecere, fără mască, şi înconjurat de oameni. Imaginile nu le-au picat bine conducătorilor de la Dinamo. 

Inclusiv Pablo Cortacero a avut o reacţie în privinţa acestui subiect: "Cum spuneam, acest proiect este serios şi trebuie să fie în toate aspectele, deci vom lua măsuri..."

Inclusiv Cosmin Contra a comentat situaţia în care a fost surprins Neicuţescu: "A fost chemat Neicuţescu la club, s-a vorbit cu el despre situaţia creată. E clar că s-au luat anumite măsuri şi sper ca pe viitor acest incident să fie o lecţie şi pentru ceilalţi, pentru că, am mai zis, responsabilitatea trebuie să fie mare. Să nu umblăm în locuri publice, sau dacă mergem în locuri publice să luăm toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi infectaţi cu acest virus", a declarat antrenorul lui Dinamo pentru Telekom Sport, în urmă cu două săptămâni. 

  • 2 goluri în 21 de meciuri sunt cifrele lui Neicuţescu la Dinamo. 
  • 2022 e anul în care expiră înţelegerea dintre Dinamo şi Neicuţescu. 

viewscnt
Articole similare
"Am vazut cele mai bune fete din viata mea in inchisoarea lui." Intalnirea dintre...