Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primul fotbalist care vrea să plece, după ce City a primit interzis în Liga Campionilor: "Suspendarea îmi va afecta viitorul!"

ULTIMA ORĂ | Primul fotbalist care vrea să plece, după ce City a primit interzis în Liga Campionilor: "Suspendarea îmi va afecta viitorul!"

Manchester City

Comentarii

Angelino (23 de ani), fotbalistul împrumutat la RB Leipzig de Manchester City, vrea să rămână la formaţia germană şi după acest sezon, având în vedere că "Cetăţenii" vor fi suspendaţi din Liga Campionilor după ce au încălcat fair-play-ul financiar. În vară lui 2019, fundaşul spaniol a plecat la PSV, apoi, în ianuarie 2020, a fost împrumutat la RB Leipzig.

Fost fotbalist la New York City FC, echipa românului Alexandru Mitriţă (25 de ani), Angelino a revenit la Manchester City în ianuarie 2020, după ce a petrecut şase luni sub formă de împrumut la PSV Eindhoven. Acum, fundaşul spaniol a fost cedat sub fomră de împrumut la RB Leipzig, în Germania, unde Angelino spune că se simte foarte bine şi ar vrea să rămână pe viitor la echipa lui Julian Naggelsmann.

Primul fotbalist care vrea să plece de la Manchester City

RB Leipzig are o clauză de 30 de milioane de euro pentru cumpărarea definitivă a lui Angelino. "Mă simt foarte confortabil la Leipzig, sunt total concentrat pe RB. Desigur că suspendarea îmi va afecta viitorul, ea ar lovi puternic fiecare club şi fiecare jucător", a spus Angelino. Totuşi, Angelino admite că progresul său i se datorează lui Pep Guardiola. Acesta l-a folosit ca titular în patru partide de Premier League şi în şase meciuri, în total. La Leipzig, Angelino este antrenat de Julian Nagelsmann pe care îl aseamănă cu Guardiola.

"În ultimele 6 luni în care am lucrat cu el nu înţelegeam imediat unde şi cum m-a ajutat să progresez. Acum mă uit la clipuri în care văd cum mă comport pe teren pentru Leipzig şi îmi dau seama că m-a făcut să fiu mai bun. Reacţionez mai rapid la diferite situaţii şi am adesea soluţia cea mai bună pregătită. Nu pot explica asta, se întâmplă automat", a mai spus fundaşul.



"Julian Nagelsmann este ca Pep. Lucrează cu noi pe parcursul săptămânii şi ne oferă acţiuni cheie. În timpul jocului poate să pară că ceea ce facem e intuitiv, însă sunt implementate multe lucruri de dinainte", a conchis Angelino.

Afla mai multe despre: angelinomanchester cityplecare 

viewscnt
Articole similare