Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră! Primul jucător care a plecat de la Dinamo! Un fotbalist important a anunţat că a rămas fără contract

Ultima oră! Primul jucător care a plecat de la Dinamo! Un fotbalist important a anunţat că a rămas fără contract

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradare, dar o aşteaptă o perioadă dificilă.

Situaţia a rămas neschimbată la Dinamo, iar câinii sunt în continuare suţinuţi financiar de programul DDB în care suporterii cotizează. Acum, fanii vor trebui să găsească soluţii noi, deoarece în următoare perioadă de transferuri mai mulţi jucători vor pleca de la echipă. 

Primul jucător plecat de la Dinamo este Florin Bejan. El este liber de contract şi nu a semnat prelunfirea cu echipa. Fotbalistul a dezvăluit că în acest moment au existat discuţii atât cu cei din DDB, cât şi cu alte echipe. 

"Eu deocamdată sunt liber de contract, mă bucur de vacanţă la mine, la Constanţa. Sunt în discuţii cu mai multe echipe şi vedem ce va fi. Şi cu Dinamo am mai avut ceva discuţii, cu cei din DDB, dar deocamdată nimic concret. Nu pot să îţi spun pentru că sunt doar vorbe, nimic mai mult. Doar câţiva jucători au fost plăţiti pe luna martie, nu toţi. Eu nu am mai luat salariul din decembrie.

Doar în ultimul timp am mai luat nişte prime, începând cu meciurile cu Iaşi si Voluntari. Cred că mai sunt patru-cinci jucători în situaţia mea. Cred că în perioada următoare îmi voi depune memoriu. Cel mai probabil vor face acelaşi lucru şi colegii mei. Nu ştiu dacă Grigore şi Moldoveanu şi-au retras memoriul.

E normal, pentru că am muncit pentru banii ăştia. E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanţa nu am vorbit cu nimeni de la club şi nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul asta de sezon", spus Florin Bejan pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: florin bejan 

viewscnt
Articole similare