Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primul transfer făcut de Viitorul în această vară. Hagi s-a înţeles cu un jucător care a fost aproape de FCSB

ULTIMA ORĂ | Primul transfer făcut de Viitorul în această vară. Hagi s-a înţeles cu un jucător care a fost aproape de FCSBgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Fundaşul dreapta Robert Băjan a semnat un contract cu FC Viitorul, după ce s-a despărţit în această vară de divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu, informează site-ul Liga2.ro.

Conform sursei amintite, fotbalistul în vârstă de 22 de ani le-a cerut oficialilor grupării gorjene să-l lase să plece liber de contract, fiindcă ar fi avut o ofertă din Italia, dar, în cele din urmă, a ajuns la fosta campioană a Ligii 1. "Şi-a găsit acolo echipă (n.r. - în Italia). Altfel nu pleca, avea contract până în 2019", declara, luni, Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Băjan revine, astfel, la Constanţa, după ce s-a format ca jucător la Farul Constanţa, pentru care a evoluat timp de cinci sezoane în Liga 2. În timp ce se afla la Farul, Robert Băjan a dat probe la FCSB şi a mers cu echipa într-un cantonament efectuat în 2016, în Slovenia, dar nu a convins.

Ulterior, a mai jucat la FC Braşov şi ASA Târgu Mureş, iar din ianuarie 2018 a jucat la Pandurii.

În sezonul recent încheiat, Robert Băjan a jucat în 19 partide pentru ASA Târgu Mureş şi în 14 pentru Pandurii Târgu Jiu.

Afla mai multe despre: viitorultransferpandurii 

viewscnt
Articole similare