Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Probleme pentru Koeman! Un titular din meciul Juve - Barça s-a accidentat şi va fi indisponibil. Anunţ oficial

ULTIMA ORĂ | Probleme pentru Koeman! Un titular din meciul Juve - Barça s-a accidentat şi va fi indisponibil. Anunţ oficial

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Araujo (21 de ani), fotbalistul care l-a înlocuit pe Pique în centrul defensivei Barcelonei în partida cu Juventus (2-0), s-a accidentat şi a devenit indisponibil. FC Barcelona a anunţat oficial faptul că fundaşul central va absenta o perioadă de timp.

Ronald Koeman l-a folosit titular pe Araujo în meciul cu Juventus, câştigat de Barcelona cu 2-0 la Torino, dar acesta n-a rezistat în teren mai multe de 45 de minute. Fundaşul a jucat cu probleme musculare, care s-au agravat în Italia. Araujo a fost schimbat cu Busquets, la pauza meciului, iar în urma unor teste medicale efectuate joi a reieşt faptul că acesta a suferit o accidentare care-l va ţine de parte de teren.

Araujo a suferit o leziune la bicepsul femural al piciorului stâng şi va sta departe de gazon o perioadă. Barcelona nu specifică, însă, perioada pentru care uruguayanul va fi indisponibil. Vestea este una proastă pentru Koeman, care îi are la dispoziţie acum doar pe Pique şi Lenglet pentru postul de fundaş central, după ce Umtiti a fost sărit din schemă.

Ronald Araujo a fost promovat la echipa mare a Barcelonei, oficial, în vara lui 2020 şi a jucat patru meciuri pentru catalani, două în campionat şi două în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: ronald araujoaccidentarefc barcelona 

viewscnt
Articole similare