Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Procesul pentru palmaresul Stelei a fost amânat din nou. Avocaţii FCSB-ului ar fi uitat să plătească taxa de timbru

ULTIMA ORĂ | Procesul pentru palmaresul Stelei a fost amânat din nou. Avocaţii FCSB-ului ar fi uitat să plătească taxa de timbru

Superliga

Comentarii

Procesul prin care Steaua cere constatarea palmaresului a fost din nou amânat, de această dată pentru 12 aprilie. Motivul amânării este că avocaţii de la FCSB nu au plătit taxa de timbru şi au cerut un nou termen.

Problema palmaresului Stelei n-a fost lămurită nici la termenul care a avut loc astăzi, 15 februarie. Procesul a fost amânat din nou, deoarece, spun cei din grupul Steaua Liberă, avocaţii FCSB-ului n-ar fi plătit o taxă de timbru. Noul termen este 12 aprilie 2021.

Judecătorii au decis să amâne din nou procesul pentru palmaresul Stelei

Dosarul pentru palmaresul Stelei a fost amânat din nou, după ce şi în luna noiembrie se întâmplase acelaşi lucru. În acest dosar, Steaua cere să i se confirme în instanţă că deţine palmaresul şi este continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în anul 1986.

La termenul din noiembrie, judecătorii au acceptat cerera de intervenţie în proces a Asociaţiei Salvaţi Steaua, înfiinţată de Gigi Mustaţă, care susţine FCSB-ul. Ulterir, în dosar a fost acceptată şi intervenţia asociaţiei ”Steaua 1947”, care de asemenea susţine FCSB-ului.

Florin Talpan, juristul Stelei, a făcut atunci o cerere de recuzare a completului de judecată, însă n-a avut succes şi solicitarea i-a fost respinsă pe 9 decembrie 2020.

Acum, acelaşi complet de judecată a decis să amâne procesul pentru palmaresul Stelei şi noul termen este de 12 aprilie 2021. Dosarul se judecă la Curtea de Apel Bucureşti.

Steaua a primit deja o decizie pozitivă în acest proces, pe 5 iulie 2020, când judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au stabilit că echipa din liga a treia deţine palmaresul de la înfiinţare, 1947, până în 2003, an în care clubul a fost preluat de Gigi Becali. Decizia atunci n-a fost definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare