Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! Proiectul pentru stadionul din Ştefan cel Mare prinde formă! ”Arena nouă se va face pe amplasamentul celei vechi!”

Ultimă oră! Proiectul pentru stadionul din Ştefan cel Mare prinde formă! ”Arena nouă se va face pe amplasamentul celei vechi!”
Comentarii

Preşedintele CS Dinamo, Ionuţ-Adrian Popa, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că proiectul noului stadion din Ştefan cel Mare a intrat în linie dreaptă.

Conform cerinţelor UEFA, România trebuia să modernizeze patru stadioane în Bucureşti pe care echipele participante la Euro-2020 să desfăşoare antrenamentele. Dintre acestea, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf sunt finalizate, în timp ce arena Dinamo a întâmpinat dificultăţi din cauza unor probleme juridice.

”Arena nouă se va face pe amplasamentul celui vechi!”

”Suntem în linie dreaptă cu stadionul. Pentru a putea efectua demolarea unei foste investiţii, trebuie să stabileşti prin hotărâre de guvern valoarea obiectului pe care-l demolezi. În acest moment, având în vedere litigiul care a fost cu domnul Badea, cu societatea dumnealui şi investiţiile care au fost efectuate - impropriu investiţii - trebuie să stabilim valoarea. În acest sens, avem demarată o expertiză tehnică care se desfăşoară pe stadion pentru stabilirea valorii proiectului anterior. Stadionul nou se va face pe amplasamentul celui vechi”, a declarat Ionuţ-Adrian Popa. 

Afla mai multe despre: dinamo-stadion-ştefan cel mare 

viewscnt
Articole similare