Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | PSG, înlocuitor de 70 de milioane € pentru Kylian Mbappe!

ULTIMA ORĂ | PSG, înlocuitor de 70 de milioane € pentru Kylian Mbappe!

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (25 de ani) va pleca liber de contract de la PSG în vară, cu destinţia Real Madrid, însă francezii nu vor rămâne descoperiţi. Un fotbalist cotat la 70 de milioane de euro este aşteptat pe Parc des Princes în vară, după plecarea superstarului Mbappe.

Plecarea lui Kylian Mbappe, care a semnat deja un contract pe cinci ani cu Real Madrid - conform presei spaniole -, nu i-a luat prin surprindere pe şefii clubului de pe Parc des Princes, care au pregătit un înlocuitor pentru cel mai important jucător al echipei.

Xavi Simons, "wonderkid" de 20 de ani şi 70 de milioane de euro, înlocuitorul lui Mbappe la PSG

Presa din Spania anunţă că Xavi Simons (20 de ani), "wonderkid-ul" luat gratis de la Barcelona în 2022 şi care a început să joace excelent în ultimii doi ani, este pregătit pentru sosirea pe Parc des Princes. În acest moment, Simons este împrumutat la RB Leipzig, în Bundesliga, dar parizienii îl vor înapoi în vara lui 2024.

Xavi Simons (31 de meciuri, 8 goluri şi 9 assist-uri în acest sezon la Leipzig) este alesul lui PSG pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe, doar că şeicii care conduc gruparea din capitala Franţei îşi mai doresc jucători tineri şi cu potenţial pentru a-l face uitat pe superstarul care va pleca la Real Madrid.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Xavi Simons în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappepsginlocuitorxavi simons 

viewscnt
Articole similare