Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | PSG l-a transferat pe înlocuitorul lui Sergio Ramos

ULTIMA ORĂ | PSG l-a transferat pe înlocuitorul lui Sergio Ramos

PSG

Comentarii

PSG l-a transferat pe înlocuitorul lui Sergio Ramos (36 de ani), plecat liber de contract de pe Parc des Princes la finalul contractului cu clubul francez.

Fabrizio Romano a anunţat, joi, că transferul lui Lucas Hernandez (27 de ani), fundaş pe care Bayern Munchen a plătit 80 de milioane de euro lui Atletico Madrid, va părăsi Bavaria pentru Paris. Cele două cluburi s-au înţeles pentru transferul fundaşului campion mondial, care va schimba echipa.

ULTIMA ORĂ | PSG l-a transferat pe înlocuitorul lui Sergio Ramos

Lucas Hernandez va pleca de la Bayern la PSG, după ce cluburile au ajuns la un acord în privinţa transferului său şi după ce bavarezii l-au transferat pe asiaticul Kim Min-jae, campion al Italiei cu Napoli. Fabrizio Romano susţine că transferul lui Hernandez la PSG va costa aproximativ 50 de milioane de euro, iar părţile se înţeleseseră încă de săptămâna trecută.

Parisul a avut de aştepat pentru ca Bayern să-l convingă pe Kim Min-jae să semneze, după ce îi va achita clauza de reziliere a contractului cu Napoli.

În ceea ce-l priveşte, Lucas Hernandez se află deja la Paris şi urmează să semneze contractul, însă Fabirizo Romano nu oferă detalii despre perioada pe care va semna francezul cu clubul din capitala Franţei.

Lucas Hernandez a jucat 11 meciuri (832 de minute) pentru Bayern în sezonul recent încheiat, timp în care a marcat un gol şi o pasă de gol.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Lucas Hernandez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psg transfer lucas hernandezpsg transfer inlocuitor sergio ramospsg lucas hernandez 

viewscnt
Articole similare