Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG nu cedează! Francezii au refuzat două oferte ULUITOARE pentru Neymar de la Real Madrid şi Barcelona

PSG nu cedează! Francezii au refuzat două oferte ULUITOARE pentru Neymar de la Real Madrid şi Barcelona

PSG

Comentarii

Plecarea lui Neymar de la Paris Saint-Germain este una dintre cele mai intense şi discutate mutări din această vară, din fotbalul mondial. Chiar dacă ofertele de la Real Madrid şi Barcelona sunt absolut uluitoare, francezii nu cedează şi au refuzat să îl vândă, momentan, pe brazilian.

Barcelona a oferit 100 de milioane de euro celor de la PSG plus doi jucători de clasă mondial, Phlippe Coutinho şi Ivan Rakitic. Primul a câştigat Copa America în această vară cu naţionala Braziliei, în timp ce Rakitic a ieşit vicecampion mondial în 2018. 

Rivala din capitală, Real, i-a oferit pe James Rodriguez şi Gareth Bale, jucători pentru care a plătit, în total, 176 de milioane de euro. Din oferta Realului făcea parte şi o sumă considerabilă de bani. 

Potrivit BBC, ambele oferte au fost refuzate. Se pare că francezii nu au fost de acord cu jucătorii oferiţi de cele două echipe. De la Barcelona l-ar fi vrut pe Nelson Semedo, în timp ce de la Real pe Vinicius Junior. Cu toate acestea, negocierile sunt departe de a se fi încheiat, PSG ar prefera să îl vândă pe Neymar la Real Madrid, în timp ce jucătorul ar vrea să joace din nou pe Camp Nou. 

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie în 2017, când transferul său de la Barcelona la PSG a costat 222 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: neymarreal madridbarcelonapsgtransfer 

viewscnt
Articole similare