Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | PSG oferă 270 de milioane de euro pentru Philippe Coutinho de la Barcelona. Detaliile transferului

ULTIMA ORĂ | PSG oferă 270 de milioane de euro pentru Philippe Coutinho de la Barcelona. Detaliile transferului
Comentarii

Paris Saint-Germain vrea să îl transfere pe mijlocaşul Philippe Coutinho de la FC Barcelona şi a trimis deja o ofertă de 270 de milioane de euro, informează Mundo Deportivo.

Publicaţia de casă a Barcelonei anunţă luni dimineaţă posibilul şoc al verii pe piaţa transferurilor. După ce i-a plătit clauza de reziliere lui Neymar, vara trecută, PSG îi pregăteşte o nouă lovitură echipei catalane. Oferta a fost făcută direct către impresarul internaţionalului brazilian şi nu către Barcelona.

Totuşi, Coutinho, care ar putea deveni cel mai scump fotbalist din istorie dacă se va realiza transferul, are o clauză de reziliere a înţelegerii cu Barcelona de 400 de milioane de euro. Astfel, este greu să se repete situaţia de anul trecut, atunci când Neymar a plecat de pe Camp Nou fără acceptul Barcelonei, din moment ce PSG a achitat clauza de 222 de milioane de euro.

Ziariştii spanioli mai notează că transferul lui Coutinho ar avea dublă însemnătate. În primul rând, PSG vrea să-i facă pe plac lui Neymar prin aducerea bunului său prieten şi să-l convingă şi pe atacant să rămână. Totuşi, în caz că Neymar decide să plece, oficialii clubului francez vor să aibă deja înlocuitor pentru el.

În vârstă de 26 de ani, Coutinho joacă la Barcelona din iarnă, atunci când a fost transferat de la Liverpool pentru 120 de milioane de euro, plus 40 de milioane în funcţie de performanţe. Zece goluri şi şase pase decisive şi-a trecut în cont mijlocaşul ofensiv, în cele 22 de apariţii avute până acum la formaţia pregătită de Ernesto Valverde.

Afla mai multe despre: coutinhomessibarcelona 

viewscnt
Articole similare