Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Rapid, "achiziţie" de la FCSB: a semnat cu giuleştenii înaintea derby-ului din Superligă

ULTIMA ORĂ | Rapid, "achiziţie" de la FCSB: a semnat cu giuleştenii înaintea derby-ului din Superligă

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a făcut o achiziţie cu trecut la rivala FCSB înaintea derby-ului din etapa a 15-a din Superliga României. FCSB - Rapid se duminică, pe 5 noiembrie de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, l-a convins pe unul dintre foştii fotbalişti ai FCSB să spună "da" echipei din Giuleşti şi să "trădeze", după ce a evoluat pentru "roş-albaştri". Oferta Rapidului a fost acceptată, iar acesta a semnat deja.

Rapid, "achiziţie" de la FCSB

Este vorba despre portughezul Geraldo Alves (42 de ani), fostul fundaş central care a jucat pentru FCSB. Acesta a semnat cu Rapid, scrie gsp.ro, care notează faptul că Geraldo va profesa ca antrenor în interiorul academiei rivalei Rapie.

După ce şi-a luat licenţa B de antrenor în Portugalia, Geraldo Alves a fost convins de Daniel Niculae şi Vasile Maftei să vină să profeseze la Rapid, mai scrie sursa citată. Concret, se pare că portughezul este unul dintre „secunzii” lui Octavian Chihaia la grupa care evoluează în Liga de Tineret. Are acelaşi rol şi la formaţie U17, pregătită de Rodin Voinea.

Într-o declaraţie pentru Orange Sport, făcută în 2022, Geraldo Alves a spus că a dezvăluit că fusese dorit de Rapid şi în urmă cu un an.

"Am fost foarte bine primit la Rapid, eram cu gândul să mă duc acolo. Am vorbit cu Daniel Niculae, cu Maftei, m-au primit foarte bine, dar, din cauza problemelor birocratice, nu am putut şi atunci am revenit în Portugalia, să fiu mai repede pe programul ăsta, cu licenţa", a spus Geraldo Alves.

Afla mai multe despre: rapidgeraldo alvesfcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare