Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! "Am primit o ofertă". Surpriza uriaşă pregătită de Duckadam după plecarea de la FCSB

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! "Am primit o ofertă". Surpriza uriaşă pregătită de Duckadam după plecarea de la FCSB

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, se gândeşte cu multă atenţie următorul pas pe care-l va face, după ce s-a despărţit de vicecampioana României. Portarul legendar a recunoscut că a primit mai multe propuneri, în privinţa viitorului său.

Reputaţia pe care Helmuth Duckadam şi-a clădit-o nu l-a lăsat fără oferte de muncă, iar fostul reprezentant al FCSB pare că va alege o schimbare. Recent, eroul de la Sevilla a recunoscut că nu se va mai implica în fotbal, iar vineri a dezvăluit câteva detalii în privinţa viitorului său. 

Ce va face Helmuth Duckadam după plecarea de la FCSB

Helmuth Duckadam a sosit alături de FCSB în urmă cu 10 ani, într-un moment în care Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor, din cauza problemelor de sănătate. De-a lungul anilor, fostul portar a reprezentat vicecampioana României în public, dar în ultima perioadă nu s-a mai simţit apreciat de conducerea din Berceni. 

Totul a culminat cu reducerea salarială aplicată de Gigi Becali, odată cu apariţia pandemiei de coronavirus. Helmuth Duckadam ajunsese să câştige 2.000 de lei lunar, iar fostul preşedinte de imagine al FCSB a preferat să-şi prezinte demisia, în loc să fie dat afară. 

Totuşi, Helmuth Duckadam susţine că viaţa merge înainte, chiar şi departe de fotbal. Fostul fotbalist a recunoscut că a primit câteva oferte, pe care le ia în considerare: ”E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe.

Am primit nişte oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă. Ieri am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viaţa merge înainte şi sunt foarte liniştit”, a declarat Duckadam în cadrul emisiunii ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Helmuth Duckadam a refuzat deja o propunere după ce s-a despărţit de Gigi Becali

Fostul preşedinte de imagine al FCSB a vorbit pe larg despre ultimele schimbări din viaţa sa, dar este şi prudent în ceea ce priveşte viitorul său. 

Recent, a fost propus pentru funcţia de preşedinte de onoare al Ligii Suporterilor, înfiinţată de reprezentanţii Peluzei Nord, dar a refuzat. Tot în urmă cu câteva zile, Helmuth Duckadam a reprezentat UTA Arad la tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 2.

Inclusiv Gigi Becali a oferit o reacţie, în urma plecării lui Helmuth Duckadam. Finanţatorul FCSB a dezvăluit adevăratul motiv pentru care eroul de la Sevilla a plecat de la vicecampioana României. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamhelmuth duckadam fcsbgigi becalifcsbhelmuth duckadam gigi becaligigi becali helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare